Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-04-14

Pendling, regn, ridning, Brabantse Pijl och påskgodis!





Hej på dig! 

Fyra bilder från gårdagens morgonpendling. Benen var oväntat bra trots det hårda Zwift-racet i tisdags, det gick liksom ändå bra. Då hade jag dessutom inte ätit någon frukost innan cyklingen. Hade en kollega som fyllde år igår så jag behövde inte gå hungrig länge...

Har haft en helt okej start på april om vi kikar på träningsmängden. Inte supermycket men ändå 1040 träningsminuter än så länge. 17 timmar och 20 minuter alltså. Denna helg räknar jag dock med väldigt mycket träning så allt är enligt plan. Blir skönt också att få en långhelg med distanspass inför stundande säsong. Tänk att det snart är dags, väldigt snart...

På hemvägen hade jag regn och tre grader. Visste om det så jag hade med mig en regnjacka och ett glatt humör. Det gjorde susen och om man bortser från känslan innan man börjar cykla så går det ju väldigt bra att cykla också i regn bara man har bra kläder.

På kvällen så fick jag hänga med min dotter till stallet och kika på deras hoppträning. Agerade filmfotograf också, det gäller ju att ha material till TikTok. 

Kunde se ikapp på Brabrantse Pijl på kvällen, apropå regn... Det var en riktigt bra tävling, avgjordes kanske lite snöpligt men det var ändå starkaste cyklisten för dagen som fick vinna. Vet inte om jag ska skriva i bloggen om vilka som vinner tävlingarna, tänker att någon läsare här kanske inte vill veta för att man ska titta ikapp. Men, då borde man å andra sidan också undvika internet fram tills man sett loppet.

Idag är det skärtorsdag. Det betyder påskkärringar så jag har köpt godis, det brukar dock inte dyka upp så många här där jag bor och dessutom kommer jag hem från jobbet på kvällen och alla barn går väl mer eller mindre direkt efter skolan. Så jag får väl äta allt godiset själv då!? 

Ha en härlig torsdag, för det tänker jag ha. Ha det gott, hoj! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar