Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-04-27

Tvåa igår och ytterligare ett cykelfynd!


Hej och god morgon på dig! 

Zwift Racing League deltävling nummer fyra av åtta igår kväll. Ryggen var under dagen något sämre än den var i förrgår. Drygt under dagen och tröttsamt med konstant smärta. Tack och lov så går det alldeles utmärkt att cykla. Tog en lunchpromenad också och det var skönt. Så det värsta är att sitta eller stå stilla och så har jag ett kontorsjobb.... Nåväl, tillbaka till cyklingen. Där kände jag inte av ryggen alls vilket var glädjande. Mer glädjande var att jag kunde plocka en del poäng åt laget också och blev näst bäste poängplockare bakom alltid urstarke Martin Lindqvist. Han är liksom både snabb och stark, det är minsann inga dåliga egenskaper för en cyklist.

Laginsatsen var bra och det räckte till en finfin andraplats igår. Vi leder nu tabellen tillsammans med ABUS - Le Col ESPORTS. Nästa vecka är det TTT och då behöver vi alla watt vi kan få. Halvvägs genom serien så det finns mycket att kämpa om fortfarande och Restart-up nation som ligger trea i totalen vann förra gången det var TTT samtidigt som vi blev fyra. Så det finns mycket kvar att kämpa om och för. 

Om ni vill se min livestream från loppet (och det vill ni väl?) så kan ni se den här nedan:

Körde du också Zwift Racing League, eller är det bara utomhus som gäller nu?

Förutom ett bra genomfört lopp på Zwift så gjorde jag ett till fynd gällande en begagnad cykel. Så nu har jag plötsligt köpt tre begagnade cyklar på bara någon dag här. Det senaste tillskottet var en treväxlad Sjösala som Ebbah kommer trampa runt på. Kommer att bli helt perfekt för henne det där. 
 
Idag blir det cykling till- och från jobbet för mig. Perfekt att få trampa ur mina trötta ben något. Få lite välbehövlig fincykling, bra med träningstid och att få njuta av solskenet. Energipåfyllning i sin ädlaste form. 

 
Om ni tyckte att detta var intressant så kan ni också följa mig via följande kanaler:

Köper ni cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får ni 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
Om ni vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER


Ha det gott så hörs vi snart igen, hoj!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar