Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-04-25

Cykling i solskenet, ryggproblem och jag har cykelfyndat!


Hej och god morgon på dig!

Igår var jag ut i solskenet för att köra lite intervaller runt sjön Varpan. Planen var att först köra en tjuga på 300 watt mest som uppvärmning och sedan köra en tjugominutare till på runt 340 watt. Kände redan på den första att det inte gick av sig självt, 300 borde sitta med ganska bra känsla men det gjorde den inte. Tog mig igenom den och tänkte att 340 blir ungefär likadant men jobbigare bara. Dock så gav jag upp efter 3½ minut in i min andra tjuga. 

Det är ryggen som spökar. Dels är det svårt att få ner kraften men jag har också gått ansträngt och konstigt i ett par dagar nu vilket har satt sig lite i benen. Så dom liksom stumnar och känslan på hojen blir allt annat än smidig och snabb. 

Så här kan jag inte ha det och idag blir det en vilodag. Så hoppas jag att det finns pangpang till morgondagens Zwift Racing League. 

Som en del i vårstädningen denna helg så gjorde jag en översyn av våra cyklar. Så nu ska flottan hållas rullande ett tag till. 

Med cyklarna fixade och inspirerad av min cykling runt Varpan så ville Frida också cykla ett varv runt sjön. Så det gjorde vi. Det gick så mycket bättre än tidigare försök så det var sång och prat hela vägen runt. 

Cyklingen runt sjön tog en dryg timme och efteråt så brukar vi köpa glass på Preem. Nu är macken dock rökskadad efter en brand i restaurangen i samma byggnad så det blev inget stopp denna gång. Istället gjorde vi några chokladbollar när vi kom hem. Gott! 

  
På kvällen så var jag iväg en sväng för att fynda två begagnade cyklar som barnen skulle kunna ha. Framförallt Filip har en ganska hög cykelomsättning. Ebbah har också tagit sin cykel till Borlänge för att kunna cykla den mellan bussen och stället där hon är medryttare. Smidigt! Vill dom inte ha cyklarna så är det alltid någon som kan använda dom vid något tillfälle, tex om det är kompisar här eller så. 


Jag såg på Liège-Bastogne-Liège också. Bra tävling det där med och nu är vi klara med vårklassikerna. Remco imponerade stort och övriga kanske inte imponerade, kombinationen gav en storstilad seger. Nu är det bara att ladda om bössorna och snart så blir det Giro d'Italia snart.

Skulle anmäla mig till Billingeracet igår då jag hade fått för mig att det var sista dag för föranmälan. Men så var det sista dag i förrgår. Onödig miss men det går ju att efteranmäla sig fram till tävlingsdagen. 


Om ni tyckte att detta var intressant så kan ni också följa mig via följande kanaler:

Köper ni cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får ni 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
Om ni vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER

Ny vecka, nya möjligheter nu. Hoppas att ni får en skön måndag och en bra start på veckan. Ha det gott nu så hörs vi snart igen, hoj! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar