Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-04-26

Sök till Bicyclings gravel-lag, sök jobb på POC och kolla min livestream!


Hej och god morgon på dig!

Jag tog en promenad förbi Gullnäsgården och Näset igår kväll. Den där bastuflotten vid Gullnäsgården är ju ganska så lättfotograferad med sin krokiga brygga som leder ögat ut mot bastun. Fint är det! Varpan har sköljt nu, det är lite häftigt det där tycker jag. Hur det ena stunden kan vara en sjö täckt av is för att nästa gång jag tittar på sjön så är i princip all is borta. Visst, som ni ser på bilden så är det ju lite isrester i en del vikar men i det stora hela så har plötsligt sjön blivit isfri. 

Hade vilodag igår så några cykelbilder blir det inte denna gång. Jag hade ändå lite cykelrelaterat för mig då jag fixade i ordning dom två cyklarna jag köpte i förrgår. Det verkar inte ha varit punktering på något av dom fyra platta däcken. Så där hade jag lite tur. Ena cykeln saknade en pedal men nu har den två nya som jag hade i hyllan hemma och så gick jag igenom växlar och bromsar på den. Så nu har jag två cykelfynd som är redo för härliga turer i sommarkvällen.  

Ryggen var lite bättre igår än den var i helgen. Fortfarande så gjorde det ont hela tiden, men jag behövde inte gå framåtböjd mer än en stund på morgonen. Det tar sig!

Igår kväll när jag sociala medier-surfade så kom jag till Bicycling som skrev att det nu gick att söka till deras lag för 2022 och denna gång så blir Team Bicyling ett gravel-lag. Kanske sveriges första gravel-lag?! Tre killar och tre tjejer kommer att få åka på läger, tävlingar och åka med fin utrustning. Visst, inget i livet är gratis men det här tror jag är en suverän chans för någon som vill ha ett äventyr, åka med fräscha grejer och som gillar att synas lite. Låter det som något för dig? In och läs mer samt ansök här: https://bicycling.se/ansok-till-team-bicycling-2022-sveriges-forsta-gravellag-powered-by-bikester/ 


Jag brukar tipsa om cykel-relaterade jobb som ni kan söka. Har flera gånger nu sett att POC söker ett flertal personer till sin marknadsavdelning i Stockholm. Intresserad? Kika då in här och scrolla ned en bit: https://www.inhouse.se/jobb/?query=poc 


I kväll så kör jag Zwift Racing League. Vi leder totalen i vår liga men det är mycket kvar att kämpa om. Poänglopp är det som gäller denna gång. Som det ser ut så väntar fem spurtpriser och en målgång uppför. Kommer att bli en kalaskväll på Neobiken det. Jag skulle bli jätteglad om du gör mig sällskap via sändningen och chatten. Den är alltid igång och jag ser den när jag kör. Så skriv något kul, peppande eller droppa en superchat. Sändningen ser ni nedan och jag siktar på att vara igång senast 19:55, loppet startar 20:00. 


Ha det bra, var rädd om dig och var snäll mot andra. Vi hörs snart igen och jag hoppas att vi ses i chatten på YouTube i kväll! 

2 kommentarer:

  1. Har du koll på varför Långa Lugnet är inställt iår? Mvh Robban

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja. Planen är att, i stor stil, komma tillbaka med Långa Lugnet under 2023.

      Radera