Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-11-30

Bästa stunden under gårdagen


Bästa stunden under gårdagen var när Frida och jag gick en runda för att fånga Pokemons på kvällen. Frida och jag, en ficklampa, Pokemon Go och ett helt gäng Pokemons att fånga. Hon fyller åtta på söndag och ska ha kalas med sin kompis, som också fyller år, och deras kompisar på Yoump (hoppland). Det kommer att bli en minnesvärd dag!

Det kördes Zwift också igår. Zwift Racing League där vi gjorde en riktigt bra insats och slog totalledande Cryo-Gen. Tyvärr så var Skylab lite för vassa så dom slog i sin tur oss. Två race kvar nu och bara tre poäng upp till ledningen, det där kan vi ta. Nästa vecka kör vi lagtempo och när vi gjorde det för några veckor sedan så slog vi både Skylab och Cryo-Gen så allt kan hända. Kul att vi är några lag som har en så hård kamp och där alla kan slå alla.

För egen del så gick det också bra och jag kunde plötsligt vara med och knipa ett gäng poäng i spurterna. Både på placering och snabba tider. Korsade dessutom mållinjen som femma och var sjätte cyklist i antal poäng i hela startfältet. Klart steg framåt dessa senaste dagar! Jag skrev faktiskt så sent som i måndags och beklagade mig lite, men så vände det egentligen samma dag. Magiskt. 

Stort tack till laget som bestod av Marcus, Martin, Johan, Philip, Samuel och teamcar Linda. Riktigt bra snack på Discord igår och några rejäla uppoffringar där laget gick före jaget vilket gav bra utdelning. 

Ni vill givetvis se denna sprint- och utbrytningsfest, det kan ni göra via videon här nedan:

Igår tipsade jag om vinterjackor från Siroko och Siroko har givetvis även damspecifika kläder. Däribland vinterjackor:
Priserna ovan får ni med hjälp av min affiliate-länk: https://srko.co/henrikoijer Den länken ger er 10% extra på alla Sirokos priser och om ni genomför ett köp så får jag en liten del av vinsten. 


Idag har jag inga lopp eller annat planerat så jag tänkte bara ta det lugnt och vila upp mig igen för nästa omgång. Imorgon blir det Le Peloton på morgonen och sedan kör jag lagtempo med Movistar på kvällen. Dock ska vi komfort-cykla oss igenom denna WTRL TTT så jag ska nog överleva också ett dubbelpass.

Må gott och ta hand om dig så hörs vi snart här igen, hoj! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar