Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-11-27

Säljer cykel, sonen har fått den talang jag aldrig hade och jag har en ny vlogg!

Hej och god morgon på dig!

Söndag och dags för race inom kort. Hade en vilodag från träning igår men fyllde upp den med aktiviteter ändå så tiden gick fort. 
- skrev ett blogginlägg och gjorde en vlogg
- tog hand om disk, tvätt, kanin och andra hushållssysslor
- kollade när sonen spelade innebandymatch
- var på stan och handlade
- hämtade ut ett paket från en ny samarbetspartner
- kollade cross
- bytte en del delar och gjorde min fin-MTB redo för försäljning

Ja, så den dagen gick av sig själv ändå. 

Säljer alltså nu min tävlings-MTB. Delar som hjulen, bromsskivorna, sadeln, sadelstolpen, styrstammen, flaskstället och sadelklämman är endast testkörda. Så absolut nyskick på dessa delar! Hojen är i storlek large och jag säljer den för 50 000:-. Ordinarie pris på denna är 81 000 och du hittar full specifikation här: https://www.specialized.com/se/sv/epic-expert/p/175236?color=291503-175236

Det var skönt att sätta sig ner en stund och kolla crossen också. Käkade lite vörtbröd för att fylla på med energi också.

Kollade också på när Filips lag Samuelsdals IF slog Gävle med 14-3. Jag har också spelat innebandy förr, i fem års tid kämpade jag också på i Samuelsdals IF. Jag saknade talangen för det där men sista året kunde jag leva lite på förbättrad fysik genom att jag hittat cyklingen det sista året. Det gjorde stor skillnad även om jag inte blev någon bollkonstnär för det. Gjorde kanske ett par mål under dom där fem åren. Filip däremot verkar ha fått all sådan där bolltalang som jag saknade. Deras lag spelar i två serier. Igår gjorde han 5 mål och 2 assist. I den andra, lite tuffare, serien möter dom lag från Dalarna, Gästrikland och Uppland och där är han trea i poängligan men dom två före har spelat två matcher mer. 

Filip har nu i november också bestämt sig för att sluta på hockeyn, vilket visserligen är tufft och lite synd. Men med tanke på hur många träningar och matcher det blir per vecka om man kombinerar dom två sporterna så håller det inte att dubblera längre i den här åldern. Så jag förstår att han blev tvungen att välja nu. 

En bild på vår kanin Ture. Paketet från min nya samarbetspartner har jag inte öppnat än så det får ni vänta lite på. Bilder på tvätt och disk slipper ni denna gång...

Jag har en ny vlogg ute också. Denna gång blev det en hel vecka i en video och det händer rätt mycket i mina cykelveckor. Det här ger en bild av vad jag hinner med och har för mig. 

Tack för att du läste dagens inlägg. Imorgon kommer ett nytt, nu kan du kika på min vlogg innan det är dags för cross-sändningarna. Vi hörs, hoj! 



Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

Köper ni cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får ni 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
Om ni vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER

2 kommentarer:

  1. Ska du byta cykelfabrikat eller varför säljer du hojen? Eller den uppfyllde inte kraven?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har verkligen gillat denna hoj men det är dags för något nytt nu.

      Radera