Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-11-15

7:a på SCF's testlopp på RGT hos Cykel och Längdspecialisten!


Hej och god morgon på dig!

Igår blev jag med på en kul grej. Jag hade planerat in i min veckoplanering att jag skulle köra SCF's testevent på RGT Cycling igår kväll. Under dagen igår så fick jag frågan om att hänga med och köra det på Cykel och längdspecialisten på stan. Det ville jag givetvis så det blev fort hem efter jobbet för att fixa middag, käka med barnen och sedan plocka ihop mina pinaler för att köra till stan. 

På Cykel och längdspecialisten så var allt riggat och klart så även med kort marginal till loppet så var det aldrig någon större stress. Det bjöds på tilltugg för publiken och under loppet dök det upp ett gäng pizzor också. 

Tävlingen på RGT avgjordes på en halvtuff bana som mätte 27 kilometer. Det var en hyfsat lång backe (ca: 6 minuter) men i övrigt erbjöds det inte på speciellt stora utmaningar. Norén, Härberg och Grahn stack innan backen och fick en lucka. Inga cyklister man vill släppa iväg men gjort är gjort. I backen så splittrades tättrion så jag tänkte att vi skulle kunna hämta in en del men det var starka åkare där framme. Kampen för oss i klungan kom istället att handla om placeringarna 4-15. 

Tiselius (som också var på plats i butiken) kom iväg på slutet och fick med sig Lindqvist och Bjärehed. Lindqvist och Tiselius lyckades hålla undan, Wenhov vann klungspurten precis framför mig. Så jag blev sjua igår. Bra start på RGT-äventyret och resan mot ett eventuellt SM i e-cycling! 

För att bli med på SM så vägs dessa tre testlopp på RGT in samt SWE-Cup på Zwift och lite annat. Så att vara med från start gör nog ingen skada. Att det bara är 15 cyklister som kör SM beror på att det körs på plats i Skövde och är en del av SM-veckan. Så det gäller att kvala sig dit. 

Några bilder som jag tog igår, lite rörligt finns på Instagram. Resultatet för topp-12 fick jag också med i en bild och vill ni se fullständiga resultat så hittar ni dom här: https://user.rgtcycling.com/event?code=DlDvHsqggd&fbclid=IwAR31FQStIQwyk4v8TTdtqVZzfZEdfstjFoTvrzHTNfhTwM1S6Fn3h2aMeQU

Efter loppet så blev det en pizzabit och lite gott snack. Mycket trevlig arrangemang och jag hoppas att det blir fler sådana här tillfällen framöver! 

Efteråt så tog jag mina pinaler, körde hem för att natta barn och sedan väntade drygt 1½ timme kvällsmöte om Svenska Cykelspelen. 

Idag ska jag till Uppsala med jobbet så det blir tyvärr inget Zwift Racing League för mig. Om det inte är någon som läser detta och åker mellan Uppsala och Falun imorgon eftermiddag och har plats för mig i bilen. Mitt tåg kommer annars till Falun 18:27 och starten går 18:33. Så himla synd att jag inte kan vara med och köra idag. Lagtempo som är så skoj också. 

På kvällen är det möte om SWE-Cup XCO så jag får köra något sent i kväll helt enkelt. 

Ha det gott och tack för idag, vi hörs här imorgon igen. Hoj! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar