Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-11-24

Dags för dubbdäcken!

Hej och god morgon på dig!

Ja, nu har vi gått över till den där säsongen då dubbdäck är att föredra på cyklarna. Så igår kväll så monterade jag mina dubbdäck på crossen. Det var ändå det lilla jobbet då jag också riktade bakhjulet och bytte växelvajern. Växelvajern hade givetvis gått av i reglaget så det var rätt mycket krångel med att få ut den pärlan. Men nu är det gjort och cykeln borde kunna rulla några mil till. 

Jag hade min välförtjänta vilodag igår så det borde finnas energi i kroppen till dagens pass. Jag har faktiskt inget race planerat innan söndag så det verkar kunna bli en lugn vecka på så vis. Skönt med lite variation och att få ihop några utomhusmil också. Kanske kommer jag att känna mig rapp och snabb på söndag då. 

Det här med dubbdäck förresten, nu plötsligt så kommer jag att behöva längre tid på mig till jobbet, till samlingen och det kommer att gå tyngre. Men det är såklart värt det med tanke på att cyklingen blir så mycket säkrare. 

Har du också hunnit byta till dubbdäck än? 


Dags att rulla till samlingen här. Tack för att du läste, vi hörs här imorgon igen. Hoj! 
 

Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

Köper ni cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får ni 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
Om ni vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar