Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-11-06

Eftertanke och framåtblickande


Hej och god morgon på dig!

Igår på Alla helgons dag så var vi till min faders grav för att tända ett ljus. Alltid så magiskt fint på kyrkogården när mörkret fallit och man ser alla ljusen vid gravarna. En stund till eftertanke och fundera på det som varit i en värld där det annars alltid är fullt fokus framåt. 

Vi kollade också crossen från EM, Robinson, handlade och tog en kvällspromenad. Idag kan man se damernas U23-lopp och herrelitens lopp i cyclocross-EM på Eurosport Player.

För egen del så hade jag vilodag igår. Har haft det på lördagar ett tag nu för att köra igång igen med full fart på söndagar. Så idag ska jag träna igen. Det här med vilodagar på lördagar kommer dock att försvinna i takt med att vinterträningen drar igång mer på allvar. Igår passade det dock väldigt bra för återhämtningen- och ryggens skull. 

Idag ska jag också få ihop lite material till vloggen. Du kan passa på att kika på förra veckans vlogg innan det är dags för en ny. Kom gärna med inspel på vad du vill se mer av!
 
 
Tack för att du läste blogginlägg 10001. Nu ska jag sluta tjata om antalet och imorgon hörs vi här i vanlig ordning igen. Ha en skön söndag! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar