Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-11-22

Drönar-skoj, SCF RGT Challenge +ANNAT!


Hej och god tisdagsmorgon på dig! 

Har jag berättat att jag har köpt en drönare? Jodå, det har jag. Bilden ovan är från igår morse och lite längre ner i detta inlägg kommer en bild från igår kväll. Hör av er till mig om ni vill inspektera era tak, ha ett foto över ägorna eller någon annan kul bild från ovan. Japp, grillen, studsmattan och utemöblerna är kvar ute. Det känns som att jag har ett litet projekt där. 

En sak som överraskade mig lite var hur lätt drönaren är att flyga. Visst, jag har kunnat läsa till mig att den ska vara lätt att flyga men den är verkligen jättelätt att flyga. Frida frågade om hon fick flyga när jag köpte den och då sa jag att det inte var en bra idé men hon kan absolut få flyta med denna nu när jag testat. 

Igår kväll så var det dags för SCF RGT Challenge #2. Förra måndagen så blev jag sjua när jag var på plats för event på Cykel & Längdspecialisten här i Falun. Benen och kroppen känner verkligen av det frekventa tävlandet nu och planen för dagen blev att överleva och försöka göra det bästa av situationen. Lyckades klamra mig med i gruppen som körde om andraplatsen. Martin Härberg gick solo i princip hela tävlingen och vann i överlägsen stil. Vår grupp blev av med åkare efter åkare på den tuffa banan. Ut på näst sista varvet blev jag och YouTubern Jesper avhängda men vi fick igång ett litet samarbete. Jag gjorde en satsning på att gå ikapp gruppen själv och lyckades. Kika på Jeppes stream från minut 22 om du vill se oss bli avhängda och hur jag sedan tar mig ikapp. Han kan trösta sig med att han har fler subs på YouTube. 
In i sista backen så visste jag att jag var ganska rökt, chansade på att gå hårt i inledningen för att eventuellt chocka/skrämma någon men ingen gick på den lätta utan jag fick istället vika ner mig och rulla i mål som sjua. 

För övrigt lagom förvirrande med två J.Svensson i klungan. Med tanke på hur benen kändes inför loppet så är jag jättenöjd med att kunna vara med och kriga om en andraplats. Sjua är precis lika bra som förra måndagen, kanske kan det bli något bättre nästa vecka? 


Idag är det dags för nytt race och denna gång är det Zwift Racing League som ska köras. Tredje loppet i andra omgången av denna säsong. Tack vare vårt stabila lagtempo förra veckan så är vi tvåa i en tät tabell där det bara skiljer fyra poäng mellan ledande lag och femteplatsen. Idag kör vi för seger på en bana som körs sex varv med ett spurtpris varje varv och sedan poäng även vid målgång. 


Jag kommer att sända mitt lopp live och om du vill kika på hur det går för mig och kanske snacka lite med mig i sändningen så finns min live stream här nedan:


Hoppas att Ymir och jag kan bjuda på spännande racing i kväll. 18:30 går starten och sändningen börjar ca: 18:25.


Om du är sugen på att cykla i Italien och mer specifikt i Kalabrien så vill jag tipsa om Wolfgangs koncept där du mer eller mindre reser dit med drop-in och guidas runt i härligt bergiga miljöer. Jag har själv aldrig varit i Italien men har ändå någon slags hemlig kärlek till landet. Som ung grabb köpte jag en bok om Italien och jag älskar att höra italienska. Inte för att jag begriper språket, men det är så vackert att höra på.

Låter det som något du kan vara intresserad av? Läs mer på Wolfgangs hemsida om cykelresor till Kalabrien här: https://cykla-i-italien---kalabrien.webnode.se/ 


Tack för att du läste dagens blogginlägg. Glöm inte att kika på min live stream i kväll och så hörs vi här imorgon igen. Ha det, hoj! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

Köper ni cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får ni 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
Om ni vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar