Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-11-16

Livspusseloptimering och ny FTP!

Hej och god morgon på dig! 

En bild från igår kväll då jag åt potatisgratäng till mötet med Svenska Cykelförbundet. Det gick i ett hela dagen från tidig morgon till sen kväll så jag somnade ovaggad kan man väl säga. 

Igår skrev jag att jag nog inte skulle hinna köra Zwift Racing League utan att jag skulle behöva träna sent på kvällen. Men, så slog det mig att jag nog kunde optimera hemresan från Uppsala något. Kollade upp mina tågtider och sökte lite på Google Maps och insåg att om jag tog bilen till/från Hedemora så skulle jag kunna spara några minuter vilket skulle göra att jag kunde hinna.

Det gröna är tågets sträckning och det blåa är vad jag körde med bil igår för att hinna till ZRL. Det hela lyckades och jag kom in på gården med 10 minuter kvar till start. Hade lagt fram allt, blandat flaskan och allt var klart när jag kom hem. Så det var bara att hoppa i hjälte-kläderna, gå på toa och göra mig redo för start. 

Vi slog till med en riktigt bra prestation och blev tvåa på lagtempot. Endast en halv sekund före tredjeplatsen... I förra ZRL så blev vi fyra på lagtempot. Eftersom vi slog alla tre lag som var före oss förra veckan så avancerade vi också från fjärdeplats i totalen till en andraplats i en väldigt jämn tabell. För egen del så höjde jag min Zwift-FTP från 313 till 319 watt och jag vet att det finns utrymme för mer. Alltid skönt med ett kvitto på att det rör sig i rätt riktning. 

Efter tävlingen så hade jag 17 minuter på mig att natta Frida och byta om innan SWE-Cup-mötet med Svenska Cykelförbundet. Det gick det med. 

Efter ett par fullsmetade dagar så tänkte jag ta det lite lugnare idag, unna mig en vilodag ska jag också göra och det är inga kvällsmöten idag. Återhämtning och energipåfyllning inför kommande dagar helt enkelt. 

Tack för att du läste, om du vill så finns det ett nytt blogginlägg här imorgon för dig att läsa. Ha en fin onsdag så hörs vi, hoj!

Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

Köper ni cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får ni 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
Om ni vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER

2 kommentarer: