Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-11-07

97 km race på Zwift, VM-kval och veckoplanering!


Hej och god morgon på dig! 

Bilden ovan ser ut att komma från vilket vanligt Zwift-race som helst och det stämmer faktiskt. Dock så var det 97 kilometer som skulle avverkas igår vilket ger loppet en lite annorlunda karaktär och dessutom erbjöds krampkänning mot slutet. Svårt att inte vara nöjd och belåten efter ett sådant lopp. Speciellt eftersom jag tyckte att jag genomförde loppet på ett bra vis. Gjorde det mesta rätt, gick med i ett par försök och spurtade in som 15:e vilket förbättrade min ranking på Zwiftpower då det var många duktiga cyklister med igår. 

Min ranking på Zwiftpower har sällan varit någon större prioritet skall sägas och jag var 1496:a innan loppet igår. Så det är inte som att det är supersvårt att avancera då. 

Jag nådde level 51 på Zwift igår, bara en sådan sak. Två timmar och 10 minuter tog loppet med en snitteffekt av 259 watt. Det som gjorde loppet jobbigt dock var att det var 6 varv med tre tuffa men ganska korta backar och ett antal attacker att gå med. 

Jag kollade på damernas U23-lopp från cyclocross-EM och senare så såg jag även herrelitens lopp. Där David Risberg imponerade stort genom att vara uppe på en sjunde plats under första varvet och jag tror han var 11:a efter första varvet. Vilken grej ändå. Det fanns lite krut i dom benen. Det kostade givetvis men jag tycker att det var helt rätt att ge gas och se vad som hände. Det värsta som kan hända är att man lär sig något och får med sig en ny erfarenhet. 

Var iväg på en visning av en sommarstuga igår. Egentligen finns det mycket som tilltalar mig med den. Men. Ett stort men också, taket är kasst och har varit det i flera år så det fanns en del fuktproblem. Det var väldigt synd för annars såg det ut som ett bra köp. Det var ett väldigt populärt objekt också så det var supermycket folk ute och tittade. Med tanke på antalet intresserade så lär priset dra iväg och då får den som vinner den budgivningen hantera fukten medan jag kan vända blad och gå vidare. Om det verkar för bra för att vara sant, så är det nog också för bra för att vara sant. 

Veckan som kommer innehåller mycket cykelrelaterat förutom själva träningen. Det är några möten, jag är kapten i Team SZ Ymir som ska försöka vinna ännu en omgång av Zwift Racing League. Det är lite som händer kring samarbeten och i helgen är det VM-kval på Zwift. För ett par dagar sedan så var jag inne på att inte köra men nu har jag vänt. Jag har ändå en plats i VM-kvalet så jag kan lika gärna ge det ett försök även om formen inte varit på topp. Läste igenom den 31-sidiga PDF-filen som deltagarna får inför loppet igår och det är onekligen tuffa lopp, så det kommer inte gå att "smyga med" billigt till VM. Vilket givetvis är bra. 

Vecka 45
Måndag
Siroko-kampanj
Redigera vlogg

Tisdag
Samarbetssamtal 
Zwift Racing League #1

Onsdag
Lagkaptenmöte Zwift Racing League

Torsdag
Le Peloton
Ekonomimöte Svenska Cykelspelen

Fredag

Lördag

Söndag 
VM-kval på Zwift


Det dyker säkerligen upp något mer också, men såhär ser planen ut just nu. Hoppas att du får en fin start på veckan så hörs vi här imorgon igen. Hoj!


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

Köper ni cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får ni 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
Om ni vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar