Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-11-01

Ny cykellampa och ny vlogg!


Hej och god morgon på dig!

Köpte på mig en lampa igår på XXL. Det blev en Monteer 3500 från Magicshine. Har haft en Magicshine MJ906B innan men den hade kortslutits på något vis så varken batteri eller lampa vill fungera mer. Hoppas och tror att jag ska bli nöjd med denna. Största förändringen blir kanske att det nu är Garmin-fäste på lamporna vilket borde betyda att den sitter bättre på styret även i stökig terräng. 
Någon som har en sådan och vad tycker ni om den? Eller har ni andra bra lamp-tips?


Igår kväll så släppte jag veckans vlogg och i och med den så presenterade jag också vinnaren i förra veckans vlogg-tävling. Jag berättar lite kort om en sponsor som jag inte presenterat någon annanstans och så får ni hänga med mig på min träning:


Igår så la jag också in ett par tävlingar i Svenska Cykelförbundets tävlingskalender. Stort steg. Återstår att se hur många fler tävlingar jag kan fylla den där kalendern med. 


Tack för att du läste, ge vloggen en visning innan du stänger ner och gå vidare så hörs vi imorgon igen. Hoj! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

Köper ni cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får ni 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
Om ni vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar