Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-11-08

Unboxing Magicshine Monteer 3500

Hej och god morgon på dig!

Vlogg-tisdag idag och denna gång så bjuder jag på en unboxing-video gällande min nya lampa Magicshine Monteer 3500. Denna video är inte så lång så vi kör video-stund på en gång tillsammans med morgonkaffet:

 

Igår hade jag en vilodag. Två timmar tävling i förrgår tog en del och idag ska jag köra första deltävlingen i andra omgången av Zwift Racing League så jag gör det jag kan för att ha fräscha ben. Kommer att behövas i kväll med superhårt motstånd och en tuff bana. Vi i Team SZ Ymir vann förra omgången och siktar på seger även i denna omgång så det gäller att ge allt hela vägen. 

Det är inte bara motståndet som är hårt idag, även banan bjuder upp till dans med en start- och målbacke som tar 4-5 minuter. Kommer att bli en härlig upplevelse det där! 

Jag kommer att sända mitt lopp, vi startar 18:30 och jag skulle bli jätteglad om du skrev något peppande eller kul i chatten under sändningens gång!

 
 

Avslutningsvis så vill jag bara tipsa om att min samarbetspartner Siroko har massor av bra erbjudanden denna vecka. Som att deras cykel kan köpas med 40% rabatt om du använder min affiliate-länk: https://srko.co/henrikoijer Passa på att köpa dina vintercykelkläder, glasögon eller varför inte snowboard-kläder och goggles idag!  


Dags att rulla mot jobbet här, tack för att jag fick låna din uppmärksamhet ett tag. Ha en bra dag, kika på vloggen nu samt min livestream i kväll så hörs vi här på bloggen imorgon igen. Hoj!


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

Köper ni cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får ni 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
Om ni vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar