Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-11-21

Drönar-foto, hårda race och en stor förlust

Hej och god morgon på dig!

En första bild från drönaren. Var bara tvungen att testa igår, det blev en flygtur på typ två tre minuter på morgonen. Körde ett race sedan på förmiddagen där jag gick in med inställningen att inte köra mig sönder och samman. Eftersom det är i princip det jag gör varje dag detta block. Inledde ändå med 10 minuter på 345 watt och 20 minuter på 316 watt efter att ha slagit av. Det är svårt att inte hänga på andra och så vidare. 

Att jag ville hålla igen lite igår var för att jag ska köra SCF RGT Challenger #2 idag och det är en smula mer prio. Banan idag är också svintuff, jag körde denna som mitt andra race på RGT faktiskt och blev helt slut. Anmäler er gärna, RGT kan du köra gratis: https://user.rgtcycling.com/event?code=YxiICun02x 

Jag har faktiskt ont i händerna och fötterna efter alla hårda race nu. Fick kramp under fötterna efter fredagens Zwift Grand Prix med Movistar och har fått en kramp i ena handen också. Benen är slitna också men det går alltid att lura med dom på ett race till. Ja, sedan är det ju tävling i Zwift Racing League imorgon också. Men sen ska jag vila, ser fram emot det faktiskt. 


Det blev en mycket tung dag igår då Ebbah hittade vår kanin Kiwi död i sin bur. Kiwi har gett barnen och mig mycket så vi var givetvis väldigt ledsna igår. 

Kiwi när hon kom till oss och igår lämnade hon alltså oss. Vi begravde Kiwi och tände ett ljus. 


Hoppas att denna vecka börjar bättre än vad förra veckan slutade. Vi hörs imorgon igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar