Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-11-28

Mörker

Hej och god morgon på dig! 

Ny vecka med nya möjligheter. Idag ska jag köra SCF RGT Challenger SM Qualifier  #3. Sista av tre chanser att visa upp sig på RGT-plattformen, in och anmäl er här: https://user.rgtcycling.com/event?code=6XTZUK Jag har varit sjua och sjua på dom två första. Ska vi gissa att jag blir sjua idag igen? Eventuellt så sänder jag mitt lopp på YouTube i kväll, in och prenumerera på kanalen om du vill vara säker på att inte missa något:  https://youtube.com/henrikoijer/

Från och med nästa måndag så börjar SWE-Cup men då på Zwift istället. 

Igår så körde jag också tävling online. Snittade 309 watt (4,6 w/kg) i drygt 74 minuter. 

Jag saknar fortfarande det där lilla extra vilket jag måste hitta snart. Efter coviden så tog det mycket längre tid än jag väntat mig att komma tillbaka till en okej nivå igen. Nu har jag känt mig som på en platå i utvecklingen där jag nu är okej men att jag inte riktigt får ut det jag vill. Jag vet att det bara är november än och man ska ha tålamod. Det går inte att ha en spikrak utveckling, kanske allra helst inte på fel sida 40-strecket. 

Denna vecka har jag bara 3-4 tävlingar online, kanske hinner jag träna lite däremellan också. 


Det kollades cross igår. Både världscupen där Mathieu van der Poel var tillbaka och vann direkt. Men även svenska mästerskapen som bjöd på rafflande tävlingar och bra sändningar. Jag gillade drönarbilderna lite extra. 

Linda och jag tog en promenad i mörkret igår. Hon körde 6 Zwift-race och satt på cykeln i 5,5 timme igår morse med start 05:00. Ett stolleprov som gav pannben men stela ben kan man väl säga. 

Väderprognosen bjuder på ett jämngrått väder den kommande tiden. Om något så blir det i alla fall kallare men annars såg det rätt enformigt ut. 


Ja, så en del mörker i detta inlägg. Formen är inte där jag vill ha den, det är mörkt ute och väderprognosen bjuder in till mörker. Men, det är en ny vecka med nya möjligheter.


Tack för att du läste dagens blogginlägg, imorgon kommer ett nytt inlägg här. Vi hörs igen då, hoj! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

Köper ni cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får ni 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
Om ni vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar