Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-10-06

Video från Lidingöloppet MTB 2021 och Zwift-race!

Hej och god morgon!

Ny dag, nya möjligheter och ösregn. Idag ska jag dessutom jobba utomhus delar av dagen så det blir ju skoj. Får väl klä mig efter väder och bita ihop helt enkelt. 

Toppnyheten i denna blogg idag är att jag nu har publicerat en video från Lidingöloppet. Den visar hur det såg ut från mitt styre dom 30 kilometerna från start till mål. Kul att vara igång med video igen, lånade Lindas GoPro Hero 7 för ändamålet:


Var annars iväg och kollade på hockey igår med barnen. Leksands IF mot Fribourg, första matchen sedan restriktionerna släppte. Härligt att få uppleva hockeyn från läktaren igen. Tyvärr blev det förlust med 2-5 trots ledning efter förstaperioden med 2-0. 

Körde Zwift-race på kvällen efter att vi kommit hem. Tyckte att jag hade bra ben och kunde vara med där jag ville. Tyvärr så drog jag foten ur pedalen i spurten så det blev "bara" en femteplats. Det hade kunnat bli något bättre av det där men det var kul att tävla igen och känna att benen fungerade.


På måndag börjar allvaret med Zwift Racing League i högsta divisionen. Då blir det åka av...

Ni får ha det gott hörrni och tack för att ni läste ända hit. Dela gärna min video, kolla på den när ni själva tränar och hoppas att ni tyckte den var intressant. På återhörande! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar