Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-10-20

Första snön, vinst på Zwift +ANNAT


Hej och god morgon på dig! 

En skön seger igår kväll efter 56:e platsen i måndags. Det är något annat att tävla när det finns utrymme för återhämtning och spurten kan ske med hyfsat fräscha ben. Vi körde fem varv på en av mina favoritbanor och att få toppa det med en seger smakade fågel. Tyvärr så ville mitt pulsband inte riktigt lira med Zwift så jag snittade 33 i puls. Pulsen fungerade dock utmärkt i min cykeldator där jag istället snittade 151 och maxade 183 (sista gången uppför backen Legsnapper).

Jon och Alexander från laget var med och vi snackade på Discord. Jon stressade fältet lite i början men valde att kliva av. Jag gjorde någon fartökning också jag men Alexander satt i bästa utbrytningen för dagen då tre man gick loss med varvet kvar till mål. Dock så hämtades trion in precis vid krönet på sista backen. Lite surt när det såg så bra ut men det gav ju ett fint läge för mig. Trodde att en som gått tidigt skulle hålla undan i spurten, speciellt när jag kom fram för tidigt. Jag fick slå av och sedan kicka igång igen men det gick ju vägen precis. 

Det är ändå intressant att det kan skilja så mycket mot att köra Premier Division på måndagar. Känner att jag måste få till en fullträff där och ska nästa gång jag blir uttagen se till att ladda upp ordentligt. Cupen har sex deltävlingar varav fem är poänglopp och någon gång ska det väl ändå bli poäng. Blir bara mer och mer revanschsugen där. Känner liksom att jag är bättre än förra året, men att det inte riktigt har funkat på dessa lopp. Kanske är det syratålighet som saknas, eller så är det bara dagsformen. Vi får se framöver i cupen! 

Laget blev för övrigt 12:a av 19 lag igår, vilket är ett klart steg framåt från den 17:e plats vi fick i första racet. Nu behöver vi bara några topp-10 också så är vi på rätt väg sedan. Ligger preliminärt på 15:e plats och dom 12 första lagen är säkra till nästa säsong och övriga åker ur högsta divisionen.

Jag är på väg uppåt i rankingen i alla fall. Topp 100 når jag snart!


Igår så kom första snöflingorna över Falun och Borlänge. Man blir lite som ett barn igen när man ser snöflingorna falla för första gången för vintern. Inget som låg kvar men ändå kul att se. 


Hittade en fästing på mig för första gången någonsin igår också. Den satt på handleden och först trodde jag att det var en liten sticka eller något. Drog bort den och insåg att jag såg en fästing för första gången.


Hoppas att ni får en fin onsdag, på återhörande inom kort! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar