Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-10-10

Vissa hoppar, andra droppar


Hej och god morgon på dig! 

Bilden ovan är från min Lidingö-video, kollade lite på den igår för att analysera min egna insats i loppet och fann då detta. Skärmklippet ovan är från strax innan jag blir avhängd. Sitter här med 179 i puls och kämpar för överlevnad då jag ser Axel Lindh hoppa framför oss. Haha, det finns lite kvar att öva på till nästa säsong. Både när det kommer till kapacitet och hoppförmåga. Tur då att jag ska vara bättre än någonsin nästa år.

Igår så hade vi en rätt avslappnad dag här hemma. Lite städfix och en middag på pizzerian med tjejerna. Ingen träning på grund av vilodag så idag ska jag väl vara redo igen. Just det, jag kollade lite på Lombardiet runt mellan varven också. 

Idag drar för övrigt också världscupen i cyclocross igång, i Waterloo faktiskt. Har inte sett någon livestream-länk, har du? Eurosport visar i alla fall Paris-Tours för den som vill kika på cykel idag. 

Själv så ska jag alldeles strax åka till Malung för att se Filip spela bortamatch. En bilresa på två timmar enkel väg, så vi har dagens planer klara. När vi kommer hem så ska jag köra ett väckningspass efter att Frida har nattats. Så ser dagen ut här. 

Ni får ha det så gott, så hörs vi snart igen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar