Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-10-17

Bilder från Knektledsloppet

Hej och god morgon på er!

Solen har stigit upp här och vi likaså. Söndagen är igång och vi ska köra en grusrunda om en liten stund. Igår hade jag vilodag och var istället med som support för Linda och Cassandra som körde Knektledsloppet i Sala

Varvet var 5 kilometer av Knektleden vid Sala gruva och det gällde att turas om i laget att köra ett eller två varv i stöten och samla ihop så många varv som möjligt under fem timmar. Tävlingen startade 16:00 och efter 21:00 så fick man inte sticka ut på några fler varv. Jag gick i princip hela varvet under loppets gång och det var verkligen en fin led. Kul stigar i riktigt fin miljö. 

Superskoj att få snacka cykel med så många människor igen och ett kul tävlingsformat där man liksom hänger vid start- och målområdet under hela loppets gång. Det är ju en från varje lag på plats hela tiden och deras eventuella medhjälpare. Ringa in Knektledsloppet i nästa års kalender om du vill köra en skoj tävling i fin miljö och dessutom få uppleva mörkercykling! 

Varven för Team Cassandra/Linda låg på ungefär 20 minuter och de körde varvannat varv vilket då innebär 20 min fullgas följt av 20 min vila och sedan repeterades det till precis efter klockan 21:00. Det märktes att tävlingen tog ut sin rätt ändå för mot slutet var bägge ganska så möra. Men ändå med jämna och fina varvtider. 

Nedan kommer ett gäng av dom bilder jag tog igår, bloggen har valt att publiciera dom i omvänd kronologisk ordning med sista bilden först och första bilden sist:























































Inga kommentarer:

Skicka en kommentar