Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-10-12

Riktigt besviken med min insats

Hej och god morgon!

Där var jag glad och pepp inför Zwift Racing League. Hade till och med min Zwift-färgade och väldigt svala Siroko SRX Pro Altea-tröja på mig dagen till ära. Den köper ni för endast 446:- via min länk: https://srko.co/henrikoijer så har jag gjort reklam för det också. 

Trots massor av förberedelse så gick det inte vägen igår. Vet inte riktigt varför mer än att jag inte räckte till. Starten var som väntat hård och när jag blev avhängd så hade jag snittat 370 watt i 14 minuter. Så det var ingen mjukstart direkt. Det var det å andra sidan ingen som hade väntat sig heller. Vi i laget lyckades också få fyra av fem man avhängda samtidigt så vi hade bara en topp 50 då. Tyvärr så tveksade jag själv på att försöka jobba ifatt tätklungan vilket gjorde att avståndet istället växte. 

Som grädde på moset så får jag sedan en varning om att batteriet håller på att ta slut i min laptop. Den jäkla laddaren är glapp och laddar inte... Så jag får hoppa av cykeln och fixa det. Rejält surt men å andra sidan så var möjligheten till bra placeringar redan borta. Men det bidrog inte riktigt till en bra stream och god stämning där nere i källaren. 

Som en bonus kan ni få veta att jag köpt en laddare, som kom till mitt paketombud 30:e september men skickades tillbaka den 7e oktober för att jag inte hade hämtat ut paketet. Så jag är dubbelt nöjd över det som hände igår. 

Tung var jag också vid invägningen igår (70.1 kg med cykelkläder på). Tydligen så är det inte bra för vikten att äta massa onyttigt under veckan innan och ha helg med allt vad det innebär. Gick faktiskt upp 2.0 kilo på ett dygn för någon dag sedan. Nåväl, det där återgår ju till det normala inom kort. 


Nåväl, mitt i allt elände så är det kul att vara igång. Gårdagen var igår så det har jag släppt nu i och med att jag fått skriva av mig. Vi vann faktiskt första spurtpriset också genom Jon Werme så vi gick definitivt inte poänglösa heller, vilket var riktigt bra. Som lag gjorde vi en helt okej debut. Jag hade dock hoppats på mer från mitt eget håll då jag brukar kunna höja mig till viktigare race. 

Nu hoppas jag på att bli uttagen till nästa vecka så blir det chans till revansch då. 


I Sala så kört Knektledsloppet på lördag. Linda ska dit med en lagkompis för att köra så jag undrar om någon vill köra i par med mig där? Det hela går ut på att man i lag om två turas om att köra och ska få ihop så många varv som möjligt på fem timmar. Inbjudan och info hittar ni här: https://idrottonline.se/IFKSala-Cykel/globalassets/ifk-sala---cykel/knektledsloppet-2021.pdf


Om ni vill se min livestream från igår (och det vill ni) så kan ni göra det nedan: 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar