Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-10-22

Dubbla pass igår!

Hej och god morgon! 

Ja, det blev dubbla pass igår. Först Le Peloton på morgonen och sedan kunde jag inte låta bli att också köra lagtempo med Team SZ på kvällen. Något grisiga ben efter det men så länge det är roligt så går det ju bra. 

På kvällen så krävdes det 334 watt i 43:27 för egen del. Det räckte för att laget (La Bomba) skulle bli trea av 475 lag. Endast 9.589 sekunder ifrån segern. Då hade vi lite utmaningar också. Bland annat i form av en tidig drop out på Norén som kanske var starkast av oss alla. Det höga tempot gjorde också att vi på slutet var nere på fyra man. Tiden för laget räknas på fjärde gubbe så vi fick hålla igen lite så att inte fler droppades. Vi startade med åtta gubbar men banan tar ut sin rätt och det är svårt att hitta ett bra flyt på den banan (Richmond UCI Worlds). 


För egen del så tyckte jag att jag inledde starkt men i takt med att allt fler fick det jobbigt i laget så blev det jobbigare för egen del också. Tittar man på mellantiderna så var vi 1-2-2-3. Det är helt klart skillnad på att gå runt på 4-5 man där ordningen är sådär jämfört med att gå runt på 8 man där man har sin turordning och alla vet hur hårt och länge man ska dra.

Superkul var det och trött blev jag!

Idag blir det SZ AW Party by SZR, 17:30 är det start och det blir knappa 20 minuter full gas! Vi får väl se vad benen säger om det efter gårdagens dubbla och väldigt hårda pass. Men det ska nog gå bra. 


Anmäl dig du också: https://www.zwift.com/eu/events/view/2354864


Annars då? Fredag idag. Snart helg. Hoppas på blåa siffror på börsen idag, det gick bra för egen del igår också. Mer om det inom kort. Jag har fem möten innan lunch idag, känns som att det räcker så. 


Ni får ha det gott, zwift lugnt så hörs vi snart igen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar