Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-10-23

Kung för en dag!

Hej och god morgon på dig!

Bilden ovan la jag ut som en Instagram story igår på lunchen. Hade en bra känsla under gårdagen och skrev:

"Unnar mig en fredagslunch på ChopChop. Firar att:
- det är fredag
- solen skiner
- dagens fem möten har varit bra
- att jag har nått mitt "omöjliga" mål för årets aktieportföljutveckling"

Kände helt enkelt att jag hade lite flow. 

_________

När det kommer till aktieportföljen så satt vi här hemma vid nyår och funderade på lämpliga målsättningar för året. Två mål som jag satte var dels 500 träningstimmar (det ser lovande ut) men också ett mål för mitt sparande/investerande. Eftersom jag ville börja satsa på aktier och sparande så satte jag ett djärvt och "omöjligt" beloppsmål. Mest för att jag ville att det skulle vara något att, under hela året, sträva mot. Det skulle inte vara ett mål som jag skulle nå snabbt och sedan vara nöjd utan hellre sikta mot stjärnorna och komma till månen. Lite så var tänket. 

I förrgår så var jag under dagen uppe på den nivån och igår stängde jag börsdagen över min målnivå. Givetvis superglad över den utvecklingen och att jag har kunnat överträffa mina förväntningar genom hårt jobb och lite tur. Det går ju bara man vill och för mig är det viktigt med målsättningar för att anstränga mig lite extra. Nu har jag satt ett nytt mål för året och under året har jag tagit fram ett femårsmål. Nu kör vi! 

__________

17:30 igår så startade SZ AW Party by SZR och jag hann komma i ordning till start. 13 sekunders uppvärmning och sedan iväg. Det blev en fartfylld tävling med en del attacker och utbrytningar, trots att loppet var över på 21 minuter. Wengelin och Bräckvall var glödheta och skapade lägen mest hela tiden. Wengelin pep iväg med en östterikare och Pinto på tredje eller fjärde varvet av fem. Hade hela tiden några sekunders lucka. Med dryga kilometern kvar så hade vi en liten backe som sedan flackade ut och så blev det faktiskt en svag utför innan målspurten. Jag hade tidigt i loppet fått en aerohjälm som jag höll hårt i. Hjälpte till med farthållning då och då men gjorde inga större äventyr. Mot målet gick jag med långt framme på den brantare delen, backade sedan ner i klungan. Aktiverade min aerohjälm samtidigt som jag kickade igång en långspurt med 5-600 meter kvar. Lyckades då, med fart, lämna övriga bakom mig. Hämtade in dom 3 (?) sekunderna det var kvar till tätkvartetten (Bräckvall hade anslutit till tätgruppen på sista rundan) och eftersom jag kom ifatt i högre fart så bara skarvade jag förbi och kunde vinna. Go känsla på den avslutningen! 

Tvåan, trean, fyran och femman i mål var utbrytarna. Wengelins 449 watt/5,6w/kg är ändå hyfsat.... ¨

Typ sju minuter senare så startade ett annat lopp som gick på samma bana som vi ska tävla på i måndagens Zwift Racing League. Så vi var några som dubblerade. Jag fick köra i den gröna spurt-tröjan som jag fått på loppet innan. Kändes lite malligt. Långspurten satt rätt bra i benen inledningsvis men på andra av dom tre varven så gasade jag lite extra i backen Werme sa åt mig att det var ett varv kvar också och visst tog jag i onödigt mycket. Men jag ville känna lite på benen och backen. 

På sista varvet så frågade jag Werme om jag kunde göra något åt honom för jag var inte att räkna med mot målet. Han påstod sig också vara trött men jag tror faktiskt inte att han kan bli trött... 

Sista gången i backen innan målet så tog jag i ännu mer och fick faktiskt 5-6 sekunders lucka över krönet och utför. Dock så blev det ju en grupp bakom och Wengelin gasade på för att hämta in mig på slutet. Jag hade inget mer att ge efter den backattacken så det var bara tack och god natt. Werme lyckades spurtvinna loppet, trots att han var "helt slut". Därefter körde Werme ett tredje race för dagen som han också vann. Jo tjena att han var trött... 

Avrundade dagen med en Leffe. Kände mig som kung för en dag och det fanns mycket att fira igår. 

Denna dag har inletts med strålande sol och minustemperatur. Jag har skjutsat iväg Filip till en innebandymatch och nu när detta är klart så ska jag skjutsa Ebbah till ridning i Sellnäs utanför Borlänge. Så första halvan av dagen är räddad! 

På återhörande, ha en riktigt fin helg och tack för att ni läser och kommenterar! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar