Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-10-24

Min dag igår och Zwift-VM på min 40-årsdag!

Hej och god morgon på dig! 

Gårdagen spenderades utan träning men det går ju att bli trött ändå. Jag sov väldigt lite i veckan så natten till igår sov jag mycket och bra. Ändå så gubblurade jag lite på eftermiddagen. Har sovit bra i natt också.

Dagen igår började med att jag skjutsade Filip till sin innebandymatch, sedan efter lite frukost och blogg för min del så skjutsade jag Ebbah via stövelköp på Hööks till sin ridlektion. Där hängde Frida och jag i nordanvinden och frös. 

Efter ridningen så åkte vi till Falun och då skulle vi äta ute någonstans, vilket blev på Mimos. Frida har länge velat gå på stan och för att fira att jag hade nått ett stort mål i fredags så skulle hon få köpa en leksak. 

Efter lunchen så åkte vi hem, Frida lekte med kompis, Filip stack iväg till kompisar och Ebbah vaktade hund. 

Jag kollade cross, gubbvilade och tog igen mig helt enkelt. 

Det här ser kanske mer dramatiskt ut än vad det är. Ebbah ville få en bild och Frida skulle göra X-hopp. 

Frida och jag fick en kompis. 

Jag åt en arabisk lammrätt. Barnen åt hamburgare, kebab och pannkaka. Varsin rätt alltså, inte tre i ett.

Leksaken Frida köpte var en gosedjursmamma med bebis som "kläcktes" fram i en skål med vatten. Mycket spännande! 


Även idag ska jag skjutsa Filip till innebandymatch. Denna gång i Borlänge. Sedan ska jag träna något under dagen och på kvällen så har Filip hockeymatch också. Risk för trött tonåring senare idag alltså. 


Har ni förresten sett att UCI arrangerar VM i e-cycling på Zwift den 26:e februari? Det är min 40-årsdag det... Då jag kör i Premier Division på Zwift Racing League så får man en genväg förbi det öppna kvalet så jag är med i direktkvalet där topp-5 i dom kvaltävlingarna får köra VM om man uppfyller alla andra krav som också finns. Undrar vad som händer om de som är topp-5 också är samma cyklister som förbunden tar ut? Blir det fler från kvalet då? 


Det blir nog ett Zwift-race som träning idag, frågan är bara vilket. Har du något bra tips? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar