Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-10-29

Grymt bra lagtempo och vörtbröd!




Hej och god morgon!

Om jag också hade haft med min bild på en biljettmaskin till buss i bildsamlingen ovan så hade det sammanfattat min dag ganska så bra. Efter lunch igår så kom Linda upp till Örebro och vi åkte gemensamt vidare till Falun. Med sig hade hon Skåne-importerat vörtbröd, tänk att dom är före oss med en sådan sak som vörtbröd. 

När vi kommit hem så jobbade jag ett tag och på kvällen blev det träning på Zwift för oss båda. Lagtempo med laget jag kör Zwift Racing League med. Linda körde först och jag direkt efter henne. I vårat lag så gjorde vi en riktigt stark laginsats på få cyklister. Vi lyckades vrida ur våra trasor ganska så bra allihopa och blev fyra av 586 lag. La Bomba körde in på tionde plats så två svenska lag topp-10 visar på stor svensk bredd i toppen.


Nu på morgonen så har det blivit vörtbrödfrukost. Vi ska göra oss i ordning och cykla mot jobbet här. Viktigt med träningstiden. Ja, min bil står också på jobbet sedan i onsdags... Men det blir gött. Det är milt för årstiden så vi ska nog slippa frysa också. På jobbet så blir det möten hela dagen lång med en digital nätverksträff nu på förmiddagen. 

Väl hemma sedan så blir det fredagsfys före fredagsmys genom att vi kör SZ AW Party by SZR. En fredagsklassiker som man inte vill missa. Jag har lyckats överraska mig själv genom att vinna dom två senaste upplagorna i en spurt. Kan det bli tre gånger i rad? 

Vi hörs och ses inom kort igen, på återhörande! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar