Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-10-21

Le Peloton och börsmentalitet


Hej och god morgon i oktobermörkret! 

Ny dag, nya möjligheter och eftersom det är torsdag så har det cyklats Le Peloton också. Som ni kan se ovan men också nedan.. Hade en fin känsla idag, nästan som att cykeln gick lite lättare än vanligt. Tar den känslan och stoppar ner i en burk här hemma så att jag kan ta fram den igen vid väl valda tillfällen. 

Alltid lika mysigt att stå i källar'n 05:45 och spänna skorna. 

Morgonpigg som en zombie. Idag var det drygt när klockan ringde. Zwift-race igår kväll och några nätter med för lite sömn har lagt en bra grund för att vara dödstrött. 

Samling. 

Tappra gubbar på väg till förstasträckan.

Bilden högst upp i inlägget är från sträcka ett där jag lyckades sladda in på en åttondeplats på STRAVA. 

Återsamlingen efter förstasträckan.

Återsamling efter andrasträckan. 

Försöker se samlad ut efter väl genomförd Le Peloton. 

Alltså det tar ju riktigt bra dom där passen. Hade på förhand bestämt mig för att inte vrida ur trasan helt på sträcka ett och två för att kunna ha några krafter kvar till sistasträckan som jag brukar ha det tufft på. Istället så var jag i täten både på sträcka ett och två med majbrasekänsla i benen. Men hur gör man ens för att hålla igen? Speciellt om det känns ganska bra. Så jag vred ur det jag hade, men ändå med en känsla av kontroll. Typiskt bra känsla.


I kväll väntar lagtempo på Zwift. Jag kör med La Bomba klockan 20:40 så har jag har ju 13 timmars återhämtning på mig. Kommer bli skoj det med! 


Efter en trög sommar och inledning på hösten i så har jag haft en fantastisk senaste vecka i aktieportföljen. Plötsligt är månader av motgångar som mentalt bortblåsta när man får några enstaka dagar med fina och blåa siffror. Bra nyheter idag också vilket ger denna känsla:


Ha en härlig torsdag, vi hörs! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar