Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-10-09

Måste jag ha en rubrik?

Hej och god morgon på dig!

Nu börjar Lombardiet runt på Eurosport och den sändningen pågår till 17:40. Så det blir fullt upp idag... 

Global Cycling Network med sina 2,8 MILJONER följare på YouTube kommer att sända Zwift Racing League på måndagar framöver. Så jag ska göra mitt bästa för att få lite "TV-tid" där. Kommer givetvis att försöka sända mina egna lopp live samtidigt så ni får ladda upp med dubbla skärmar på måndag kväll. 

Körde två race igår och klev av bägge. Ingen fara på taket dock! Hade först tänkt köra bara Team SZ After Work Party men så gick ett race på samma bana som vi tävlar på måndag klockan 18. Så med 800 meter kvar på SZ AW Party och 30 sekunder till start på nästa race så hoppade jag av och in i nästa. Men där var jag bara för att kika lite på banan och känna hur den kändes. Valde sedan att kliva av också där när jag kände mig färdig. 

Banan för måndagens race heter Flatland Loop men är inte flatland egentligen. Dessutom kommer tävlingen avgöras som poänglopp där vi ska spurta på spurtpriser och mållinjen för att samla poäng. Ena spurten är precis innan backen och den andra spurten är på toppen. Inte snällt.

När jag körde igår så kändes det ganska tufft. Kan också ha berott på att jag hoppade från ett annat race och bara fick 30 sekunder att andas på innan det var dags igen. 

Idag tänkte jag ta en vilodag, imorgon blir det någon form av väckningspass och på måndag ska det bli tävla av. Jösses så fort det kommer gå...

Nu är Lombardiet runt på i bakgrunden här och jag ska ta tag i dagen. På återhörande kära vänner! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar