2013-04-23

Idag: Muur de Kolviken, MTB-rage och ett TV-tips

Denna fruktade klättring (Muur de Kolviken) på 23 höjdmeter ska avverkas varje varv på dagens Dalacupdeltävling. Inte nog med det, målgången sker på toppen av backen! Vi kan vänta oss mängder med cyklister som får knuffast bort från mållinjen där dom ligger och kippar efter andan efter målgång. Gissningsvis kommer hela fälten att fyllas med förväntansfulla Vikabor som vill se spännande cykelaction.


Hittade denna pärla via Twitter idag. Inte lika elegant som Wiggins när han gör sig av med cykeln. Men det är på svenska så skruva upp volymen och sätt hörselskydd på barnen. Det här är cykelilska!

Idag klockan 21:55 på SVT1 blir det en dokumentär om danske cykeltalangen Rasmus Quaade.
"Det krävs mod, vilja och råstyrka att bli professionell tävlingscyklist. I Dox: Moon Rider följer vi danske Rasmus Quaades fysiska och psykiska kamp. Rasmus kropp är perfekt för cykling men hans hjärna är gjord för grubblerier. De konstanta funderingarna kring liv och död blir hans största motståndare i kampen för att förverkliga en dröm."
Läs mer och kolla trailer här: http://www.svt.se/dox/moonrider

5 kommentarer:

 1. Jag gråter av skratt, så jävla bra!!

  SvaraRadera
 2. Ha ha ha, underbart, riktig rage!
  //Happy, bruce

  SvaraRadera
 3. Hahahaaaa! Det där låter definivt som östgötska, måste forska i om det är någon jag träffat. Vilken dålig dag, men vilket roligt klipp.

  SvaraRadera
 4. what kind of oil do you guys prefer me to use for the
  oil pulling?

  Have a look at my webpage: dental Pro 7 Cost

  SvaraRadera