Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-07-21

Le Peloton, pendling och gårdagens outfit


Hej och god morgon på dig! 

Le Peloton igår med gravel-cykeln. Jag var inte ensam att köra gravel-cykel utan vi var några stycken, minst tre. Det gör att det blir lite jobbigare på asfaltsvägarna. På förstasträckan igår så gick jag med runt, slet på och försökte hela tiden bidra med förningar. Sen in i den korta brantare backen så hade jag inte fartökningen som krävdes för att gå med. Tänkte att jag skulle vänta in de avhängda bara för att sedan inse att det bara var jag som var avhängd. Det krävdes 347 watt fram till dess så det var högintensivt för mig. 

På den andra fartsträckan var jag med och gick runt men tog inga onödiga förningar utan satt lite mer bakom för att säkerställa att jag kom med över backarna. Fungerade bättre för mig och jag var med hela vägen. Det är också så att den där kallstarten inte riktigt passade mig tror jag men när jag väl kommit igång så känns det oftast lite bättre. Bilden överst är från när vi ska starta andra fartsträckan.

Här har vi precis rullat iväg på andra fartsträckan.

Här är vi på väg mot andra sträckans jobbigaste backe och jag tar en paus och sitter på rulle för att orka gå med upp i backen sen.

Slut på andra fartsträckan. Knappt 11 minuter, drygt 47 km/h i snitt och 314 i snittwatt. 

Inledningen av fartsträcka tre. Den består också av ganska mycket grus vilket passade ypperligt med gravel-cykeln. Så jag gick med i tätgruppen när vår klunga på ca: 15 man sprack av. Vi blev 5-6 stycken som gick runt. I det som, på STRAVA, kallas Lönndryga backarna fick jag vika ner mig. 

Det blev 301 watt i drygt 16 minuter på sista sträckan. Ett bra pass och eftersom jag skulle vända mot jobbet i Borlänge så var det lättare att vika ner sig där än att åka med hela vägen in till Falun för att vända. 

Foto från Niclas Brus, jag i blått, rött och vitt till höger i bild. 





Lite skitigt blev det. Den grusvägen vi kör hade lite vattenpölar, lite lera osv. Jag stannade till vid en liten kiosk med självservering och köpte en kaka. 






På eftermiddagen så cyklades det hem från jobbet också. Hade med mig regnjackan så jag slapp regn helt och hållet. Inget märkvärdigt att rapportera från hemcyklingen mer än att jag var lite energilåg. 

Gårdagens outfit:
Långärmad tröja: Siroko M2 Vezzana
Cykelstrumpor: Siroko S1 Blue Ancares
Glasögon: Limar Argo



Tack för att du läste dagens inlägg, nu bär det av mot sista arbetsdagen innan semestern. Hoj!


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar