Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-07-20

Klättrat uppför Ven-Top på Zwift!




Hej och god morgon på dig! 

Igår kväll så blev det en rackarns lång klättring på Zwift. Körde uppför Ven-Top och tittade på vloggar. En lagom sysselsättning en onsdagskväll. Det är alltså Mont Ventoux fast på Zwift och den banan ger drygt 1500 höjdmeter klättring på 21 kilometer. Det där gör också att jag har trampat igenom alla banor i Frankrike. Igår så körde jag inget speciellt utan bara ett jämnt och stadigt tempo uppför. Ville inte damma ur kroppen totalt då det är dags för Le Peloton idag och jag körde hårt i förrgår också. När det blir många dagar med hårt så är det skönt att kunna klämma in ett lättare pass också. 

Idag blir det alltså Le Peloton som träning och jag ska även ta mig till- och från jobbet. Så det blir några timmar idag vilket är välkommet. Vädret bjuder just nu på 9-10 grader och dimma. 

Etappen på Touren igår blev väl bra men inte bara så positiv som jag hade hoppats kanske. Det var ju den stora duellen jag sett fram emot och den uteblev nu när Pogacar blev helt slut tidigt i den avslutande backen. Sånt är det ibland och han gjorde det bra som kämpade på vidare. Vilka backar och miljöer de får uppleva från sin cykelsadel ändå!

Dags att rulla mot samlingen här om jag inte ska bli sen. Vi hörs imorgon igen, hoj! 

Vill du ha rabatt på cykelprodukter? 
Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar