Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-07-26

Regn ute = aktiviteter inne



Hej och god morgon på dig! 

Igår så packade vi in ett gäng barn i bilen och drog till Naturum Dalarna i Siljansnäs. Jag har varit där tidigare med mina barn och det var mycket omtyckt så det blev lite av en favorit i repris. Utställningarna och utsiktstornet är väl värt ett besök. Det kostar inte heller något, så ett perfekt stopp för en barnfamilj som vill ha en trevlig aktivitet. Det finns också ett café och en hantverksbutik vid parkeringen.

Efter naturen så blev det ett besök i Fabriken. Fabriken i Sågmyra har öppnat nu i sommar och är ett lågprisvaruhus. Lite som Ullared, Dollarstore eller motsvarande. Större än Dollarstore, mindre än Ullared då får du Fabriken. Köpte inget till mig själv men barnen fick någon sak. Mest kul tyckte jag det var att se att det lockade så många människor till Sågmyra. Vilket lyft det måste vara för omkringliggande verksamheter! 

Jag körde Zwift på kvällen och nog kändes det att jag hade kört fyra timmar och 45 minuter dagen innan. Sega ben i starten men det blev bättre senare i loppet. Bra motstånd, hög intensitet och en för lång spurt som jag inte orkade fullfölja. 

När Ebbah skulle hämtas från jobbet så sprack himlen upp lagom till solnedgången. Fin kväll och nu ska vädret fortsätta att vara fint resten av veckan. Ganska skönt faktiskt. 

Idag blir det nog någon form av intervaller utomhus och till kvällen är det cruising i stan. Det ska hinnas med lite annat också givetvis så vi rullar igång ännu en semesterdag här. Hörs!


Vill du ha rabatt på cykelprodukter? Genom några av mina samarbeten kan jag erbjuda följande rabatter:
Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar