Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-07-24

Bästa kompis-cykeln och jag

Hej och god morgon på dig! 

Igår var jag ute och cyklade men jag vet inte om det var så mycket mer än så faktiskt. Det kändes inte bra alls någonstans under hela passet. Hade bara pulsen framme på cykeldatorn och alla andra siffror lät jag bli att titta på. Skulle vara ute i en dryg timme och kom hem efter 68 minuter så det blev bra. Riktigt seg i benen, huvudet var inte heller med och jag hade ingen plan för dagen. 

Ser ni regnbågen? Det kom någon skur här och där men jag klarade mig torr. Har faktiskt haft tur med vädret nu sedan jag lämnade jobbet i fredags eftermiddag. Nåja, fredagen där regnade det en del men då körde jag bil till Idre så det gjorde inte så mycket. 

Idag skiner solen och det ska bli långpass på cykeln. Enligt vissa så är måndagen första dagen på semestern även om jag gärna räknar in all tid från det att jag lämnade jobbet i fredags till min semester. Men räknar man som vissa så börjar min semester idag och den börjar med strålande sol och ett längre distanspass. Till eftermiddagen/kvällen så trillar det in en massa barn här också. Härligt. 

Mina tubeless-däck/hjul läcker luft. Det gör väl kanske alla uppsättningar mer eller mindre. Jag tycker att mina läcker mer så jag ska lägga lite tid på att fixa det där. Cyklar jag till jobbet så behöver jag pumpa däcken innan jag cyklar hem från jobbet och så mycket ska det läcka. Jag vill ju kunna dra iväg på riktiga långrundor eller köra långa gravel-lopp utan att behöva oroa mig för att köra på fälgarna på slutet. 

Det här var gårdagens runda. Jag körde hårt i en sprättbacke faktiskt, så någon form av högre ansträngning blev det.

Trots lite klagan i detta inlägg så måste jag säga att jag trivs riktigt bra på cykeln. En riktig Bästa kompis-cykel där vi kommer överens och det bara känns bra. 


Tack för att du läste, lämna gärna lite feedback om du har någon så hörs vi snart igen. Tack och hoj! 


Vill du ha rabatt på cykelprodukter? 
Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar