Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-07-05

Unmapping Falun och Zwift


Hej och god morgon på dig! 

Igår blev det en form av dubbelpass eller två sorters cykling åtminstone. Började nämligen utomhus med en kort runda på min SuperSix Evo SE och tog mig runt på vägar, körvägar, steniga stigar och genom kulturområden här i Falun. Från början så trodde jag att det skulle regna igår men när det visade sig bli uppehåll och Zwift-loppet startade 20:00 så kunde jag bege mig ut på lite bonuscykling. 

Jordgubbssäsongen är här, en god krydda inför och/eller efter passen. Bara att stanna till och ta sig en gubbe.

Kalibrerad och klar inför passet. 



Det blev lite blandat underlag och en sväng genom Falu gruvas område. 

En knapp timme utomhus fick jag till. Tänkte att det blir perfekt som uppvärmning för Zwift-loppet. Annars brukar jag sällan värma upp speciellt bra. Det var skönt att hoja ute och benen kändes pigga och bra. 

Kvällen spenderades sedan med att köra 5 mot 5 på Zwift där vi lyckades utmanövrera Wahoo Lecol på ett snyggt vis. Vi blev 1, 2, 4, 6 och 7.

Garmin indikerar hög stressnivå i natt, troligtvis beroende på att jag var klar med detta vid halv tio och då håller kroppen igång ett tag till efteråt. Så idag kanske jag inte kommer vara mitt allra piggaste jag men det får vi se. 

På kvällen kunde jag se Amanda och Dennis avsluta en bra dag i sadeln med att hinna fram till Skövde i Unmapping Sweden.


Då det blir finväder också idag så har jag bestämt mig för att cykla till- och från jobbet. Har också två cykelmöten idag så det blir fullt med härligt cykelliv även denna dag. Ha det bäst och cykla snyggt, hoj! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar