Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-07-16

Jag lät Garmin göra min rutt!


Hej och god morgon på dig!

Igår så lät jag Garmin Connect rita en rutt åt mig. Jag ville ha en rutt på ca: 45 km, slumpmässigt väderstreck och det skulle vara grusväg. Valde startplats och vips så fanns det en rutt. Rutten blev väl ungefär så som jag själv hade gjort den, vilket var kul. Förutom delen i Bjursås kanske men det var kul att få med den. Skönt att inte behöva fundera på rutt och dessutom kunna få med lite nytt någon gång. 

På väg mot Bjursås. En lite rivigare utförsåkning men det är bra att öva på det också. 

På väg mot Dössberget. 

Mer grus, denna gång mellan Bjursås och Haghed. 

Blått är flott. Ni som följer mig vet att jag kör denna ganska ofta. En Siroko M2 Teide som du kan köpa till 50% just nu. Givetvis med matchande strumpor till. 

Kom hem, plockade en näve jordgubbar och var väldigt nöjd med turen. Tänkte flera gånger att jag körde The Traka. Tror faktiskt att det blir ett av mina stora mål med nästa år. 360 km gravel. 



Jag klippte gräset, tände grillen, tog ett glas rosé och kollade Touren. Det blev en typiskt bra sommardag och som bonus så fick vi se Johan Landström i TV-rutan när han med sin blåa tröja delade ut flaskor i klungan efter att etappen tillfälligt blivit stoppad. 

Fler sådana dagar tack!

Idag blir det race i källaren. Med tanke på skyfallet utanför fönstret så känns det helt okej. Det kommer att bli långt och hårt så jag lär vara som en urvriden trasa efteråt. Det har sin charm det där. 

I eftermiddag så ska det bli fint väder igen, får se vad vi hittar på då. 


Tack och hej, leverpastej. 

Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar