Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-07-25

Skit i förrgår - skitbra igår


Hej och god morgon på dig! 

I förrgår så kändes det inte alls bra när jag var ute och cyklade men igår så kändes det istället jättebra. Tänk ändå att det kan svänga så fort med den där dagsformen. 

Passet började med att Linda och jag cyklade runt Runn med ett romrussin-glasstopp på Torsångs café. 

När vi nästan var tillbaka i Falun igen så begav jag mig ut på grusvägar och dammade vidare med tre timmar gravel-cykling. 

Finfina grusvägar där jag lyckades spontancykla ihop tre timmar grus utan att köra samma sträcka två gånger. Sportade min favorit-tröja från Siroko, används endast vid speciella tillfällen som ens första semesterdag och så vidare. Den är en av deras M3-tröjor, väldigt luftiga och svala. Tröjan jag hade igår hittar ni här, just nu till 45% rabatt: M3 Oberalp 

Jag fick ihop fyra timmar och 45 minuters cykling med några korta backintervaller insprängda mellan timme två och tre. Kändes hur bra som helst och jag fick också ett par positiva besked under passet som ökade motivationen. Ibland så vill man ta i lite extra inför något annat, något som jag givetvis alltid borde göra. 

Gårdagens runda från Garmin Connect. 


Bra pass, bra väder, bra känsla och bra för träningsmängden. Håller jag mig frisk, hel och igång så kommer denna månad att bli min bästa träningsmånad avseende träningstid sedan juli förra året. 

Eftermiddagen/kvällen spenderades med att handla, städa lite och kolla på Tour de France Femmes. Idag är vädret sämre så det blir en utflykt till ett par inomhusaktiviteter med barnen. Träningen kan nog bli inomhus i kväll. 

Tack för att du läste dagens blogginlägg. Vi hörs här imorgon igen, om du vill. Hoj! 


Vill du ha rabatt på cykelprodukter? 
Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar