Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-07-29

Lite cykelvård


Hej och god dag på dig!

Min kära gravel-cykel har den senaste tiden fått lite extra vård. Efter att ha haft tubeless ett tag där det har läckt onödigt mycket luft så har jag stansat om däcken och nu håller det betydligt bättre. Däcken har ju hunnit gå ett tag och nästa uppgradering blir nog ett par nya däck. Har ni några bra tips på snabba gravel-däck?! 

Jag har också kapat gaffelröret nu så att jag slipper ha ett sådant där spacer-torn ovanför styrstammen. En ordentlig tvätt har cykeln också fått så den är verkligen redo för nästa tur nu. Återstår bara att se när det blir. Kanske lite senare idag. 

Planen är att träna något idag för att få igång kroppen igen efter en vilodag igår. Det kan faktiskt bli ett kombinerat inne- och ute-pass eftersom jag har en grej jag vill testa inomhus samtidigt som det är riktigt fint väder idag. Eftersom åtta av dom kommande nio dagarna innehåller regn i prognosen så vore det fint att få lite frisk luft i lungorna. 

Dagen här har annars börjat med att vi fått leta reda på och fånga in vår kanin, Ture, som hade bestämt sig för att rymma. Jag har också lagat ett hål i taket på förrådet och pysslat lite här hemma. Nu sitter jag på trappan i solen och bloggar som en liten paus. Tittar på cyklister som cyklar förbi, njuter av solen och fågelkvittret. 


Imorgon ska jag tävla online igen, skippar faktiskt Engelbrektsturen detta år. Körde ju sönder bakhjulet på Mörksuggejakten så jag väntar på ett nytt sådant och eftersom Långloppscupen inte gått bra för mig detta år så prioriterar jag annat denna helg. 

Hoppas dock vara tillbaka på min MTB igen till nästa vecka och Cykelvasan! 


Vill du ha rabatt på cykelprodukter? Genom några av mina samarbeten kan jag erbjuda följande rabatter:
Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar