Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-07-30

Bilder, Zwift och race-day




Hej och god morgon på dig!

Igår var vi en sväng till Östra Silvbergs gruva. Några ville bada, någon ville ligga på en filt och chilla. Själv är jag varken bad-typen eller ligga och chilla-typen så jag försåg mig med ett par kameror istället. Tycker det är himla kul att ta bilder och på det viset fick alla göra det man gillar. Fint ställe det där för övrigt även om det nu är fler människor där än för något år sedan och lite mer nedskräpning som följd. Att ta med sig sitt skräp är faktiskt jättelätt. Oftast tar det inte speciellt mycket plats och väger nästan ingenting. 


Jag körde Zwift igår, ville testa en grej och det gick väl bra tycker jag. Hade egentligen inte tänkt att maxa så mycket under loppet men jag började med en ganska lång soloutbrytning men med dubbel draft och att klungan inte släppte iväg mig mer än 10-15 sekunder gjorde att jag gav upp det där och backade tillbaka. Istället för att sitta nöjd så höjde jag farten vid flera tillfällen tills klungan var ca: 15 man stor. Då gick jag iväg igen och Team-kompis Martin Johansson var med på noterna så vi blev en duo först. Sedan kom starke tysken Tobias Ihle ikapp oss och vi körde ifrån övriga. Jag övade sedan på upprepade attacker tills ögonen gick i kors. Dock utan att lyckas gå ifrån tysken. Så jag meddelade Martin att jag skulle gå vid 1 km kvar till mål. Istället så gjorde Ihle en monsterattack med drygt 1,5 km kvar så det tog all möjlig kraft för att kunna hämta hem igen. Jag kontrade på honom och Martin hade hängt med mig och kontrade på min kontring. 

Martin vann, Ihle tvåa och jag trea. 


Vi kollade också på Tour de France femmes. Härlig avslutning på den etappen och lite episkt med dimman. Grym körning av både Demi Vollering och Kasia Niewiadoma. På olika vis men imponerande båda två. 


Race-day idag men inte Långloppscupen denna gång utan jag tävlar hemma i källaren. Funkar bäst så för mig denna gång. Jag kommer att bli precis lika trött ändå, det vet jag redan på förhand och det går det att känna mycket inför. Mest ska det givetvis bli roligt och vi är en härlig mix människor i laget idag. 


Här har dagen börjat med kaffe, en cykeltur till affären och nyss en frukost. Har också hunnit göra mina ryggövningar som jag gör då och då för att hålla diskbråcket borta. 


Ha det bäst så hörs vi snart här igen. Hoj! 


Vill du ha rabatt på cykelprodukter? Genom några av mina samarbeten kan jag erbjuda följande rabatter:
Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar