Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-07-03

Avslutar en bra helg och börjar en ny vecka!


Hej och god morgon på dig!

Körde inomhus igår och nådde 184 i puls i första delen av en lång backe. Därefter var jag lite för stum för att kunna gå med täten resten av backen tyvärr och fick nå krönet som 12:a. Fick dock sällskap då av fyra andra och gick från placeringarna 12-16 till att slutligen köra om en 6:e plats då vi först körde på bra själva men kort därefter fick bra draghjälp i gruppen. Jag blev tvåa i "klungan" och belönades med en sjundeplats. Det saknas lite kapacitet för att gå med längre fram men jag kan åtminstone fortfarande göra det ganska bra där bakom. 12 minuter på 358 watt och då var det en platå med för lite återhämtning också. Så jag gjorde det jag kunde och räddade upp så gott jag kunde efteråt. 

Efter två punkteringar i förrgår så kör jag nu tubeless på gravelcykeln. Det var dags nu och jag skulle ju ändå fixa punkteringen på något vis. Förmodar att jag nu kommer att flyga fram med lättare cykel och bättre grepp. 

Jag vill tro att Frida haft en toppenhelg med pyjamasparty med tre av sina vänner. Det är så härligt att se sina barn leva upp och ha roligt. Tårarna vid avsked sa att det var fler som haft skoj i helgen. 

Vi såg också Jenny Rissveds köra starkt i världscupen och en imponerande kilometerattack på Touren. Det finns en hel del cyklister med bra tryck i benen, inspirerande att se. 

Denna vecka för mig:
Måndag: Möte Svenska Cykelspelen/ Lugnet XCE/XCO
Tisdag: 5 mot 5 på Zwift
Onsdag: Intervaller? 
Torsdag: Le Peloton och pendling
Fredag: Vilodag
Lördag: Väckningspass

Tack för att du läste. Vi hörs och ses i framtiden, hoj! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar