Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-07-22

Tog semester - drog till fjälls!


Hej och god morgon!

Sitter denna morgon i en stuga på Himmelfjäll utanför Idre och bloggar idag. Det är halvklart och ser ut att bli en fin dag för lite cykling. 

Ordnade med en tom inkorg innan jag drog på semester. I år igen! Att jag löste det genom att göra en Att göra-lista vid sidan om gör inte så mycket. Känslan är det viktiga. Ordning och reda, koll på läget. 

Efter att jag stämplat ut så körde jag mot Idre. Såg en och en annan vägren längs vägen när jag började närma mig. 

Kom ifatt Linda alldeles vid Himmelfjäll, hon hade spenderat dagen med att cykla hit. En bra tur det där! 

Skarvade vidare upp över trädgränsen, såg på fjäll, renar och solnedgång. En bra start på semestern! 

Nu ska det bli mer fjäll idag, men denna gång från cykelsadeln. Hoppas att ni får en bra dag, det ska jag ha. Hörs här imorgon igen, hoj! 

 

Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar