Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-07-04

Mötte upp cyklister som kör Unmapping Sweden!


Hej och god morgon!

Igår på småtimmarna/morgonen så drog Linda iväg till Edsbyn för att cykla med Kajsa från Skoda Cycling Team under gårdagens etapp av Unmapping Sweden. Så efter jobbet så fick jag tillfälle att köra ner till Grangärde för att möta upp gänget som då var ute och cyklade. Hann med ett stopp på ICA för att handla lite gott och mötte upp cyklisterna precis utanför Nyhammar. Glada miner och gott snack i några minuter vid en parkeringsficka.

Från vänster till höger i bilden ovan: Tiago som kör solo, Linda, Kajsa som startade i par men nu kör resten av Unmapping tillsammans med William som tog bilen genom natten för att möta upp i Rättvik och cykla tillsammans med Kajsa ner till Smygehuk. 

Själv så spenderade jag dagen i min kontorsstol och vilade. Lite olika upplevelser av måndagen jämfört med alla cyklister som trampar på genom landet. Vi hann i alla fall hem till kvällens möte om Falu-helgen i Svenska Cykelspelen. Ändå en bra cykeldag utan att ha tränat själv. 

Idag blir det kontorsstol igen på dagen och sedan blir det 5 mot 5 på Zwift klockan 20. 

Ha det gott så hörs vi här imorgon igen, hoj! 

Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar