Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-07-14

5x8 min @ 315 watt


Hej och god morgon på dig!

Körde klassiska åttatvåor nere i källaren igår kväll. Så smidigt och lättillgänglig träningen är med Zwift och min Tacx Neo Bike Smart trainer. Åtta minuter ansträngning följt av två minuter vila. Upprepades fem gånger. Körde intervallerna på FTP och kan höja någon procent. Igår ville jag inte maxa utan ta mig igenom passet på ett bra vis. 

Körde Le Reine-banan i Frankrike så nu har jag bara en bana kvar i Frankrike att klara av innan jag kan bocka av hela Frankrike på Zwift. 

Apropå Frankrike så blev det en riktigt rolig etapp på Touren igen. Kanske en något lugnare etapp att vänta idag fram till den tuffa avslutningen. 

Med min affiliate-länk så får du just nu 45% rabatt på denna nya tröja från Siroko så den kostar 522:- istället för 950:-. Länken ger alltid 10% rabatt på allt i deras webshop som, förutom cykelprodukter, även innehåller produkter för alpint, fritid samt fitness/gym. https://srko.co/henrikoijer
Passa på att handla nu så har du plaggen hemma i början av nästa vecka! 

Torsdag igår innebar också pannkakor. Alltid lika gott och jag åt precis sådär många som det gick att knöla ner i denna kropp. Idag har jag inget bestämt till middag, har du något förslag?


Dags att köra till jobbet här. Vi hörs imorgon igen, hoj! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar