Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-07-07

Cykling i regn





Hej och god morgon på dig!

Gårdagens träning blev en blöt historia i gott sällskap. En keps, skoöverdrag, neoprenhandskar (guld värda) och min fantastiska regnjacka gjorde turen behaglig ändå. Dessutom så brukar jag allt som oftast köra i ett och samma par cykelbyxor när det regnar. Inte för att cykelbyxorna är anpassade för regn men det blir ett och samma par som fylls med finkornig sand. Så kan mina andra cykelbyxor kanske få vara lite mer sandfria. Jag vill tro att det hjälper mot skav och slitage.

På Le Peloton så var jag med på korta sommarrundan. Hade en tanke om att kanske hänga med på den längre rundan om jag orkade men det visade sig vara för tufft med gravelcykeln. Så det blev den kortare rundan istället. Först en intervall på 25 minuter där jag fick kräma ur det jag hade. Snittade 330 watt vilket var ungefär som senast då jag hade 331 watt i 20 minuter. Bra känsla bägge gångerna. 

Eftersom vi var snabba så körde jag också den avslutande sträckan mot Falun innan jag vände 180 grader och körde mot jobbet i Falun. På väg till jobbet så började krafterna tryta men jag gnetade på bra ändå. 


Även på väg hem så blev det blött. Dessutom så var energin i kroppen på låga nivåer så jag kände mig väggad redan innan Ornäs. Alltså efter ungefär en kvarts cykling av min timmeslånga pendling. Huvudet fick styra över benen så det gick ändå bra att vrida ur trasan hem. 

2½ timmes träning till samlingen och några goa mil i gott sällskap. Det tackar man inte nej till. Idag blir det vilodag, dags att fylla på dom där depåerna igen inför Mörksuggejakten på söndag. 

På kvällen hade vi möte om Svenska Cykelspelen 2024 och tävlingarna som ska ingå där. Så det blev ännu en härlig cykeldag att lägga till handlingarna. Kan inte bli mycket bättre än så här. 


Tack för att du läste dagens blogginlägg. Ni som hängt med här ett tag vet att det är värt att bokmärka sidan, lägga som favorit, följa flöden och gilla min Facebook-sida. För när som helst så dyker ett nytt inlägg upp. 
Ha det gott, hoj! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar