Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-08-04

Premiärcyklat nya cykeln

Foto: Linda

Hej och god morgon! 

Tack för det stora och fina mottagandet av gårkvällens inlägg om min nya cykel. Tack alla ni som hört av er med jubel och hejarop. 

Riktigt skönt faktiskt att ha en tävlingsmaskin hemma och det ska bli väldigt intressant att köra heldämpat igen. För mig som gillar egenskaperna hos en hardtail så tror jag att en BRAIN-dämpning kommer bli helt perfekt. 

Cyklade till och från jobbet på min Epic Expert igår, riktigt bra pendlingscykel måste jag säga. Nejdå, det är ingen pendlarhoj men jag ville givetvis snabbt börja sitta in mig på hojen och vänja mig vid dess egenskaper. BRAIN-dämpningen var så kul att testa att jag cyklade och siktade på sprickor samt hål i vägen och annat för att se om och när dämpningen öppnades. Helt magisk egenskap måste jag säga. 

Igår så cyklade jag med ryggsäck till jobbet och med kamera över axeln på väg hem från jobbet. Så helt fri var jag inte men kunde ändå känna mig snabb. Formen börjar bli god och cykeln känns rapp.
Som alltid så gäller 30% rabatt på Limars hjälmar och glasögon med koden: LIMAR30OIJER 

Har stansat däcken vilket var en väldigt smidig process denna gång utan minsta fördröjning eller problem. Verkar vara helt tätt också vilket givetvis är tacksamt. 

Det var inte bara jobb, cykelpendling och nya cyklar igår. Mot kvällen så blev det en promenad i svampskogen också. Vi lyckades hitta en del gula rackare så dom får vi avnjuta senare idag. 

Dags att cykla till jobbet igen och i eftermiddag är det dags för vaccination #2 för min del. Känns riktigt skönt.  Vi hörs snart igen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar