Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-08-09

Blöt distans, nya kläder och MTB-SM



Hej och god morgon! 

Ja, igår blev det en runda på nästan tre timmar igen. Inför rundan kände jag inte av lördagens tävling något men när jag började cykla så kändes ändå kroppen något matt. Ganska väntat egentligen och det var inte så farligt heller, men jag kände mig inte 100% pigg bara. 

Började rundan med att skrota runt lite på Öijer XC-Arena men med tanke på att det hade regnat och var jätteblött så gick det inget vidare där. Tog mig via stigar och grusvägar bort mot Norlingberg (andra bilden ovan) och ner Miss Understanding där jag tog ett klart personbästa trots det blöta underlaget. Uppför Norlingberg igen med sikte på Törnbergs väg men det var något häst-event på vägarna där så det blev till att styra om. Bestämde mig för att leta efter den stig jag fick med på långlopps-världscupen 2005, hittade den (översta bilden) men den tog slut på ett hygge. Bara att vända igen. Rullade vidare mot Stångtjärn och körde ett varv på Stångtjärns blåa. Just Stångtjärns blåa har jag ju kört några varv på så det är en ganska bra referens. Nu körde jag bara distansfart och inte på max, men alla tekniska utmaningar satt då fint med hojen. Kanske något högt däcktryck, men funkar det på Stångtjärns blåa så borde det fungera på allt annat jag kör. 

Kom hem med knappa tre timmar på klockan och några Strava-pokaler rikare. Ändå ett bra pass helt enkelt. 

Idag ska jag cykla till- och från jobbet, sedan börjar det bli dags för en vilodag igen. Kommer att premiära ett kit från Siroko som trillade in i förra veckan, så jag får åtminstone känna mig fräsch oavsett vad kroppen säger. 

Spännande tävlingar på MTB-SM igår. Både kampen om medaljerna bakom Jenny i damklassen och om segern i herrklassen. Kul att kika på och värdiga segrarare. I damklassen så vann Jenny Rissveds före Linn Gustafsson och Emma Belforth. I herrklassen så vann Matthias Wengelin före Axel Lindh och Michael Olsson. Många fina prestationer under förra veckan, grattis till alla er som kämpade på. 

Nä, dags att runda av här. Vi hörs snart igen, hej! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar