Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-08-26

Lättat hojen med nya prylar!


Oh, det tar sig. Min Specialized Epic Expert närmar sig 10-strecket och nu är det bara 60+ gram kvar att skrapa av från cykeln innan den når sub-10. En sak på önskelistan är ju ett nytt styre och jag har sett att Specialized själva har ett finfint S-Works styre som dessutom inte är lika brett som det jag har nu.

Villhöver! 

Senaste lättningarna är en sadelstolpe från svenska Innolite som säljs av Lerdala Sport och en SQ Lab-sadel, också den från Lerdala Sport. Sadeln är lite speciell, den är något bredare än vanliga sadlar och den har en försänkning som ska motverka domningar. Gjord med ergonomi i fokus. Sen väger den bara 125 gram också vilket inte skadar.



Hade Lasse över på Maxtest-besök också. Alltid trevligt att ses. Därefter nattade jag Frida och körde Zwift. Det blev ett race på 47 kilometer där fyra cyklister lyckades hålla undan. 

Min häst-trampade tå ser ut ungefär som ett plommon idag. Alldeles blålila och fin. Men den gick ner lättare i cykelskon igår än i förrgår så det finns hopp om snabb återhämtning! 


På återhörande! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar