Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-08-22

Dags för Långlopps-SM och här kommer några bilder från Satmaran 2021


Hej och god morgon på dig!

Idag vaknar vi upp i ett soligt Trollhättan där Alliansloppet MTB ska avgöras, tillika SM i Långlopp 2021. Det mesta är klart här, flaskorna är blandade, kedjan är smord, däcken pumpade och så vidare. Jag kör Fast Trak 2,3 med 1,11 bar bak och 1,01 bar fram. Det funkade kanon på banan igår och kommer nog bli utmärkt idag.

Körde igenom delar av banan igår med födelsedagsbarnet Jonatan Steen. Vi körde den första del av varvet på 40 km och där fanns det både rötter, hällar och lera. Den andra delen är snabbare och vi kör två varv idag. Alltså 80 km. Jag gillade det jag såg igår och är riktigt taggad på att köra bra idag. Fortfarande svårt att veta hur det ska kännas och hur bra man är i förhållande till andra men om man bara gör sitt bästa så blir det ju bra nog.
Annars så spenderades förmiddagen i Blötberget utanför Ludvika där Linda körde Satmaran. Hon hade ambitionen att ha kul och inte köra sig sönder och samman med tanke på att det är tävling idag. Det gjorde hon alldeles utmärkt men det räckte ändå till en finfin sjundeplats i det 88 tjejer stora startfältet.

Här kommer några bilder från Satmaran 2021Inga kommentarer:

Skicka en kommentar