Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-08-07

Pigg idag!

Hej och god morgon på dig!

Vilken skön vändning ändå, från känslan igår morse när jag vaknade till i morse när jag vaknade. Som natt och dag. Gårdagen gick i slow motion med åtminstone ett par tupplurar (sov nog nästan 2 timmar under dagen), mycket att dricka och mycket att äta. Totalt gick jag 2061 steg under hela gårdagsdygnet vilket ju är imponerande lite. Vilopulsen var 12 slag lägre idag, Body battery på 90 och sömnen fick 78/100 med nästan två timmars djupsömn. 

Jag var ju rätt säker på att det var en vaccin-reaktion så min förhoppning var också att det skulle gå över snabbt. Skönt at det också blev så för så trött som jag var igår är inget man vill stå ut med speciellt länge.

Detta kommer att firas med ett riktigt test av nya hojen, kommer att bli riktigt kul. Ska faktiskt packa ihop lite pinaler och åka till Älvdalen där det bjuds upp till cykeltävling. En sådan chans får man ta vara på. Nu vet jag ju inte riktigt hur kroppen svarar efter gårdagen men jag får väl känna efter och genomföra efter bästa förmåga helt enkelt. 

Hojen är redo och jag är redo, nu kör vi! 

Vad passar väl bättre vid cykeltävling än att ladda med lokala Älvdals-bandet Larz Kristerz? 

Ha det gott så hörs vi snart igen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar