Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-08-03

Har hämtat cykeln och kört Zwift!

Hej och god morgon!

Nu har jag en tävlingscykel här hemma. Det är också en solig morgon så jag tänkte försöka ta någon bild på den idag så att jag kan visa upp den imorgon för er. Möjligtvis i kväll på Instagram. Igår kväll var det så tråkigt väder så jag testade inte cykeln mer än att jag satte mig på den i vardagsrummet två gånger. En gång så som den kom och en gång då jag hade justerat sadelhöjden. Men nu när vägen är torr och solen skiner så ska jag testa den för första gången. En vill ju inte premiära en cykel i skitväder. 

Just nu knappa åtta grader ute, huvva! 

Så med en sprillans ny cykel hemma så satte jag mig alltså och körde Zwift igår. En kille körde stenhårt från start och fick en lucka, när han fått typ sju sekunders lucka så tänkte jag att vi inte kunde låta loppet gå förlorat och gasade ikapp honom (1 min på 533w). Tyvärr så insåg alla andra faran när jag väl hade kommit ifatt och en stund senare så offrade en kille sig och bryggade det sista med övriga i släptåg. Sedan gick det lugnare och allt slutade med en tvåkilometerattack för en cyklist och spurt för oss övriga. 

Tajmade spurten fel men fick i alla fall ihop 40 minuters träningstid till augustisamlingen. Så här ser min varaktighetstabell ut på Garmin Connect:
Minns ni när jag stukade foten i september i fjol? Nytt träningsmål sedan januari (2500 min/mån) och alternativ träning är inte min favoritsyssla. 

Nä, nu är det dags att packa ihop här om jag ska komma iväg och få någon bild på hojen. Vi hörs! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar