Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-08-13

Nya prylar - nya hjul!


Hej och god morgon! 

Fick hem lite prylar att lätta hojen några gram med igår. Handtagen väger 9 gram styck och kostade 140 kronor och flaskstället väger in på 18 gram och jag vet att det finns många lättare, men detta kostade också bara 195:-. I fallet med flaskstället så är det inte så mycket vikten jag ser som främsta vinst heller utan att jag får en bättre funktion med ett smidigare flaskställ.

Jag fick också hem två bromsskivor igår som ska vara lätta. Har dock inte plockat ur dom ur sin förpackning än men det kommer väl kanske bilder på dom i helgen. Kanske har ett par nya hjul då som bromsskivorna ska sitta på nämligen... Såg nu på morgonen att hjulen befann sig i Örebro i natt så om allt går vägen så landar dom väl här under dagen. 

Hade kanske behövt ett par nya däck också egentligen för att kunna ha två hjulpar igång samtidigt. 

Så inom kort och till nästa veckas tävlingar kommer hojen att vara lite lättare. 

Även jag kommer att vara lättare än vad jag var för några veckor sedan. Har sedan en period tillbaka bestämt mig för att bli "fit" igen och har också lyckats med detta. Innan har jag liksom inte brytt mig så jättemycket för att jag inte haft några tävlingar att fokusera på. Men jag bestämde mig för att skärpa till mig och det har jag gjort. Så nu är både hojen och jag klara för viktiga race nästa vecka. 

När det kommer till träning så körde jag ju Le Peloton igår som ni säkert har läst om och idag blir det Zwift. Högst troligt SZ After Work Party. In och anmäl er också, det blir kul! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar