Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-08-31

Jag gav upp

Hej och god morgon på dig! 

Ja, igår så gav jag upp. Efter att ha känt mig sliten ett tag så har jag mot slutet av månaden också tränat lite med träningsmängdskniven mot strupen. Om jag skulle köra tre timmar igår och tre timmar idag så skulle jag fixa det men jag vek ner mig. Skulle ha varit klar med distanspasset runt halv två och nej, så kul var det inte.

Det blir inga 2500 minuter denna månad. Jag älskar ju att kämpa för mina mål och att nå dom, så även dessa delmål. En tröst i sammanhanget är att jag fortfarande är på god väg mot mina 500 timmar 2021. Fortsätter jag i samma takt som jag inlett året så blir det runt 505 timmar. Då hade februari bara 28 dagar, det blir nog en lite lugnare period i höst men så körs nog Festive 500 i jul-nyår också. Så runt 500 blir det nog om jag får behålla hälsan. 

Så här har det sett ut senaste året. Inte så jättemycket alternativ träning, men det är för att jag gillar att cykla så mycket. 

Nu ska jag försöka reparera kroppen lite med återhämtning i form av vila och nattsömn så kanske det blir människa av mig igen vad det lider. Mycket på jobbet, mycket hemma så det blir lite för mycket av allt utom sömn. 


Nåväl, jag är frisk, hyfsat pigg för att nästan vara 40 och allt som hänt är att jag inte fixar ett månadsmål. 

Ska ringa Concept Träningsredskap i Jönköping idag för att försöka få till en service på Wattbiken innan "riktiga" Zwift-säsongen drar igång. Påminn mig gärna om jag glömmer det. Behöver få det där gjort ASAP.

Ska skicka iväg min kamera med Blocketpaket idag, lite orolig givetvis för att bli lurad men hoppas på det bästa. Så snart villhöver jag skaffa en ny kamera...

Jag behöver också göra någon form av träningsplan för kommande dagar och veckor. Från pandemi-läge utan några som helst tävlingar så duggar dom plötsligt tätt i kalendern och några inbjudningar har trillat in dessutom. Next up är Karlstad XC på lördag. Jag har aldrig kört det loppet innan men det verkar vara en riktigt fin bana och det är inom rimligt avstånd härifrån. Linda och jag anmälde oss i lördags, tror hon blev lite lockad av banbeskrivningen. Det finns ingen startlista vad jag vet, men jag vet att Johan "Limpan" Lindbom ska köra och han blev ju sexa på Långlopps-SM så det kommer att bli åka av. 

Att det är så tätt med tävlingar är väl kanske något som ställer till det med träningsmängden. Plötsligt behövs vilodagar i allt större utsträckning och det blir inga långa distanspass på helgerna. Men det är så himla kul att cirkusen är igång så det är det värt alla dagar i veckan. 

Nu kör vi tisdag med allt vad det innebär. Vi hörs snart igen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar